Varför finns det inte god kebabsås i hela Stockholm?

Uppriktig fråga alltså. Igår kväll åkte vi från Karlstad för att slippa midsommartrafiken (som brukar vara galen på söndagen) och hade tänkt äta längs vägen. Martin kom på den utmärkta idén att stanna för kebab någonstans innan man lämnar regioner med god sådan.

Om fler får samma feeling längs E18 kan jag rekommendera Nya Ekeby i Karlskoga, vi satt ute medan barnen lekte i en lekpark på andra sidan vägen. Klockan var strax efter 20 och solen värmde. Kebabsåsen var PERFEKT.

Midsommar var fantastiskt fin. Vi åkte till Värmland och bodde i mina föräldrars hus eftersom de bodde i sommarstugan. Syrran och Johan lånade en liten stuga av grannar, eftersom vi inte kan bo med våra föräldrar. Sen firade vi midsommar med sillunch och grillmiddag, jag badade för första gången i år och det var så varmt att jag kunde ligga kvar länge och babbla om hur det måste vara bland det absolut bästa som finns.

2 reaktioner till “Varför finns det inte god kebabsås i hela Stockholm?”

  1. Nä men detta med kebabsås är ju så sjukt. Man kan verkligen skilja på en infödd stockholmare och en inflyttad genom att fråga om kebabsås. Stark, svag eller mellan? De infödda: ”va?”

    1. Eller hur!!!! Så konstigt det är, det borde väl finnas nån inflyttad pizzabagare som tagit med sig receptet? Starta typ Pizzeria Värmland eller Närke eller nåt på söder för alla inflyttade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.