Virus

I lördags mötte vi John, Karolina och Niklas för att gå på halloween på grönan. Det började bra, barnen åkte ett par karuseller, vi åt lunch och sen gick vi i Virus, som är ett slags spökhus. Så snälla ”skådisar” som tog det lite lugnare när vi hade små barn med oss. Tur det, jag vågar inte ens titta när jag åker Blå Tåget (blundade seriöst hela tiden senast).

Sen tacklade Juni av och när jag och Arve åkte Kvasten satt hon i Martins famn. Vi åkte direkt hem och då hade hon nästan 40 graders feber.

Stackars sjuka barn men också sån besvikelse för båda barnen att behöva åka hem så snart, de hade peppat så länge för besöket. Och båda hade fått åkband 😔

Nu är hon i alla fall frisk och i natt hade hon två kompisar som sov över. Den här veckan är jag ledig måndag, onsdag och halva fredag. Har ändå jobbat en del mina lediga dagar pga intensiv period på jobbet, men mysigt att få extra tid med barnen.

Så sjukt bra höstlovsprogram i Stockholms stad. Idag tog jag med alla ungarna till Farstahallen där barnen fick springa i hinderbanor och prova att dansa streetdance. Helt gratis med urgulliga ledare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.