Barnkalas på lekland

Inlägg i samarbete med Andy’s lekland. 

I lördags hade Juni femårskalas för alla kompisar på förskolan (födda -10 och -11) och några till. Det var så lyckat! Vi hade bokat Godisrummet på Andy’s lekland i Bromma. Vi var ju i Bromma en annan gång (som jag bloggade om) och det är ett stort lekland med relativt låg ljudnivå, dessutom väldigt nytt och fräscht.

Vår kalasvärd Nico var redan på plats när vi kom, ungefär en kvart innan kalaset. Han kollade av att antalet barn stämde, att vi inte glömt anmäla nån allergi och frågade om vi ville ha en kanna kaffe till föräldrarna eller något annat. Sen kom gästerna och då hälsade han välkommen och berättade om upplägget på kalaset.

Barnen fick börja med att leka fritt i en timme och det var en bra start, alla var så uppspelta. De klättrade, åkte rutschkanor och hoppade studsmatta och det verkade som om alla hade jätteroligt.

  
Sen var det dags för mat. Goda ”hemgjorda” hamburgare med pommes frites och fräscha tillbehör på sidan av. Barnen åt i lugn och ro och de vuxna drack kaffe.


Kalasvärden skötte allt praktiskt, han fyllde på saft i glasen när det tog slut och såg till att alla blev mätta.

Efter presentöppningen fick barnen frozen yoghurt med massor av olika toppingar. Succé såklart.


När de fikat klart var det en enkel skattjakt som hela gruppen gjorde tillsammans. Sen fick barnen godispåsar och så var kalaset slut. Juni var supernöjd och jag tror det gäller alla barnen. Tror också att samtliga barn och föräldrar somnade ganska gott på kvällen.

Det här inlägget presenteras i samarbete med Andy’s.

Men samarbete eller ej, jag skulle verkligen gärna boka ett kalas där igen.

 

4 reaktioner till “Barnkalas på lekland”

  1. Isolde var sååå nöjd och somnade som en sten på kvällen. Nu har vi lovat att cykla till Andys i Skärholmen snart.

  2. ”De vuxna drack kaffe.” Jag vet minst EN vuxen som inte gjorde det, fick du också saft? Hehehe.

    1. Cola zero hahahahhaha (beställde också en hamburgertallrik till mig och övertalade Martin att också äta middag där, vi var de enda vuxna som åt dock)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.