Avicii och de mogna fansen

Så fruktansvärt med Aviciis död. Jag vet ju inte dödsorsaken men en spontan känsla var att vilja stötta Mind.

Verkar man förresten mer självgod än inspirerande om man lägger upp en sån här?

Intressant att nästan alla som uppmärksammat hans död i mina flöden (huvudsakligen Facebook) är kvinnor mellan 45-70 år som alla älskade hans musik. Jag visste inte att han var så populär hos en mer mogen målgrupp. Men tydligen.

9 reaktioner till “Avicii och de mogna fansen”

 1. Om tio tycker man är självgod och en blir inspirerad och väljer att också stötta Mind, så var det värt det.

 2. Jag kan inte sluta tänka på hans mamma. Fick så sjuka moderskänslor när jag såg dokumentären, ville bara krama om honom och slita bort honom från den där världen hann levde i. Så sorgligt att han inte fick leva längre och att hans mamma inte får krama honom mer.

  1. Åhh precis så kände jag med!!! Kan inte nån bara krama honom och ha han därifrån

   1. Jag tänkte inte se dokumentären för det kändes så hemskt att se den när man vet att det slutar så extremt sorgligt. Men Martin kollade så jag såg en del. Håller verkligen med.

 3. Såg dokumentären igår. Har varit nollställd inför hans person tidigare – med nu. Läser mycket. Att vara rotlös, vara omgiven av människor som inte bekräftar de känslor du känner. Vilken jävla mardröm. Fantastiskt ändå vad en dokumentär kan skapa för känslor och förståelse kring en människa.

  1. Just det där att få noll bekräftelse. JÄVLA MANSROLLEN! Att ingen kunde möta honom i hans ångest. Gud vad jag är tacksam över att vara kvinna. Måste skriva om detta.

 4. Försökte se dokumentären igår men kom halvvägs innan jag stängde av. Så fruktansvärt att ingen kunde hjälpa honom eller höra hans vädjan om stopp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.