Den första juni

Igår gick jag och syrran till Tanto där vi låg på en filt och lyssnade på Magnus och Peppes podd om Uppdrag Granskning.

Så många har sagt bra saker om UG om Virtanen att jag känner att det är överflödigt att jag också ondgör mig. Men denna bild säger ganska mycket.

Vi gick på stan en sväng och jag hittade en ny sommarklänning från Carin Wester som jag bytte om till direkt på Åhléns. På väg till vernissagen som jag berättade om häromdagen, åt vi middag på Brillo. Och sen vidare till Galleri Bergman. Där var jättevarmt men väldigt trevligt. Och vinet var svalt.

Sen gick vi till Debaser Humlegården och därefter till Riche.

Slut på kväll!

Idag har jag premiärbadat för i år, vid Mälarhöjdsbadet. Vilken lång sommar det kommer bli, oavsett väder, när man redan har kommit igång med allt somrigt.

2 reaktioner till “Den första juni”

  1. Härligt allt ser ut! Och JA, jag tänker också att sommaren kommer kännas lång (kom på mig själv med att längta till hösten igår men skärpte till mig. Carpa etc….)
    Vet inte hur många såna här jag hört: ”- Jag är rädd att det här är den sommaren vi kommer få, sen blir det kallt resten av juni, juli och augusti…:” Som om det finns en fast sommarpott och när man fått fint ett tag så är det slut liksom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.