Ärligt Adlibris

VARFÖR beställde jag julklapparna hos Adlibris? Lärde jag mig inget förra året?

Läste precis en låst blogg (länkar därför ej) där bloggaren inte heller fått sitt bokpaket i tid. Tre som kommenterat väntar också på beställningar från Adlibris och de beställde i början av december.

Jag beställde i söndags men hemsidan lovade att böckerna skulle komma i tid och jag valde snabbfrakt. Borde ha kollat inlägg från besökare på deras Facebooksida först. Vilket totalt kaos, folk som beställde på Black Friday har inte ens fått sina böcker.

(Jag vet ju att man ska gynna lokala bokhandlare men har känt mig så stressad över att hinna ut på stan.)

Gjorde i alla fall så här idag. Sorry Arve, Joséphine, Erik, Johan och pappa som skulle ha fått dessa. Ni får något annat.

10 reaktioner till “Ärligt Adlibris”

  1. De sägs ha haft problem redan i början av november. Ska påminna om Bokus nästa jul 🙂 Deras leveranser har tydligen gått som de ska i år. God jul!

  2. Hopplösa vill jag säga! Konstigt att Apotea som ligger granne med Adlibris i Morgongåva, har så mycket bättre logistik!

  3. Samma här…fick avboka igår och måste nu ut och jaga ett paket i helgen. Grrrr!
    Värst är att kundtjänsten hävdade att det skulle hinna komma. Beställde 8 dec…

  4. Gah, efter förra julen där jag ändå preciiiis fick min order typ den 22a bestämde jag mig för att inte handla där i år! Då var jag ju så gravid-dålig att det var i stort sett allas julklappar.

    Plus tycker de verkar försöka bli Amazon och vill därför egentligen inte stötta dem haha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.