Black Friday & White Monday

Att köpa något man inte behöver kan aldrig vara ett fynd. Därför har jag avreggat mig från alla nyhetsbrev inför denna svarta vecka, så impulskontrollen ska slippa testas allt för mycket. Men att köpa något man behöver och betala mindre för det är underbart.

Detta letar jag efter inför black friday:

1. Hjälm till barnen. Typ sån där Jofa Multisportvariant. Båda behöver en större storlek. Till vinterns pulka och skridskor bland annat.

2. Parkas. Använde min förra från Whyred tills den nästan föll isär och det är jättesvårt att hitta en i rätt storlek second hand. Vill testa Arkets gröna.

Uppdaterat: köpte den till 25% rabatt igår! Stod dock emot impulsen att köpa ett jättefint doftljus till samma rea.

3. En varm vinterjacka. Har tydligen letat efter rätt jacka i tre år och redan fått massor av bra tips så ska inte tråka ut er med detta ältande.

6 reaktioner till “Black Friday & White Monday”

 1. Klokt!

  Fin parkas? Hur funkar den att använda? Ärmarna ser väldigt vida ut (snyggt men kanske blåser det in kallt ..?

  1. Brukar inte tycka att det är så stort problem med just parkas, det är vida ärmar även på min förra. Jag har ofta tröja med mudd så det kanske är därför…

 2. Varför lagar du bara inte din gamla parkas? Och varför behöver du köpa en varmare vinterjacka när du tydligt har överlevt tre år utan? 😊

  1. Den har spruckit i alla veck då den tydligen hade behövt vaxas om. Vilket jag inte hade den blekaste aning om, den är liksom mer parkas än oljerock.

   Jag har frusit tre vintrar i rad.

   ”Överlevt”, är det den nivån man ska ligga på? Imponerande asketisk livsstil där! 😃

 3. Haha tack för uppdateringen om vinterjacka! Hade tänkt o fråga hur det går med den. Har själv varit ute efter (dyra) kängor inför vintern i säkert 2-3 år i rad nu, men det tar emot när en är student plus bor i Göteborg där all snö blåser/regnar bort.

  1. Fattar verkligen! Ändå så trist att ha ”dåliga kläder”, som jag frusit på väg till och från jobbet. Vinterjackan kändes dock inte helt hundra så jakten fortsätter väl 😅

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.