De skönaste jeansen

Om du gillar mjuka, superstretchiga jeans med riktigt hög midja (och kan ha överseende med att bakfickorna sitter lite högt och att det inte finns framfickor) kommer du förmodligen också att älska Gina Tricots modell Molly (ja, jag har skrivit om dem förut).

Hej från jobbtoan! Ja, det var en konstig pose, jag vet. Men koftan är så fluffig så det var svårt att visa höjden på midjan annars.

Antar att inte så många lägger märke till detta, eftersom långt hår är långt hår liksom, men i lördags klippte jag av kanske 15 cm.

Jag bara ringde en frisör i närmsta centrum och bokade en tid och blev så nöjd, håret känns väldigt fräscht nu. Juni klippte luggen samtidigt och det var så mysigt att sitta i varsin stol bredvid varandra så nu har jag bokat tid för gemensam manikyr och pedikyr. Närå det sista var ljug. Men mysigt var det!

19 reaktioner till “De skönaste jeansen”

 1. Jag kör också Molly men jag tycker inte att de töjer sig så mycket som de säger i affären! Dvs, köp inte för tait ;)!

 2. Har också såna, ett par i jeansfärg och ett par svarta 🙂

  Jo jag har en tanke..

  Ni som bloggar, blir ni aldrig osäkra när det vid något inlägg eller kanske flera i rad, inte blir några kommenterar?

  För min del, som inte bloggar, så kan jag känner av det på Facebook. Om jag publicerar något och det sedan blir det väldigt få ”gillningar” så smiter osäkerheten in i mig. Jag kan undra ganska specifikt… ”Jaha, varför gillar inte hen detta?”

  Det finns såklart flera logiska anledningar till varför just inte hen gillar eller sett ett inlägg. Ibland är osäkerhetskänslor ologiska 🙂 Men precis som bekräftelsen dundrar över en när det massor av uppmärksamhet..så fattas den ibland.

  Så, du som bloggar… får du denna känsla ibland?

  1. Nej, jag tänker att folk sällan orkar kommentera längre, att de flesta läser från mobilen och att det är lite omständligt. Jag är själv dålig på att kommentera… Ofta är det ett ämne som inte berör så mycket, men såna inlägg kan ändå vara härliga att skriva och är ok som utfyllnad tycker jag 🙂

   1. Jag kan avundas lite avslappnade känslan. Kanske blir lättare när man skriver ofta. Förstår hur du resonerar och visst är det så 🙂

    Min osäkerhet skiner igen som lätt. Har till och med tagit bort inlägg för att osäkerheten dundrar ikapp.

    1. Nej men gud jag fattar verkligen! Känner likadant, särskilt på Facebook. På bloggen går ju folk in för att de vill läsa, tänker jag. På Facebook är det en annan sak.

 3. ps. gud vad jag skriver slarvigt. kastar bokstäver hit och dit. jag skyller på att jag och min unge varit hemma sjuka tillsammans i snart 5 dagar 🙁

 4. Jag köpte två par efter att du tipsade om dem i bloggen senast! Så himla bra tips eftersom byxprovande i allänhet är så himla tärande (för mig iaf) så var det skönt att liksom veta direkt vad jag ville prova och sen satt de som en smäck. 🙂

 5. Jag köpte också Molly senast du tipsade, så himla bra!! Nu är jag sugen på att testa Molly med bootcut

 6. Har också köpt dessa brallor (två par!) men tycker att de dels är lite för mjuka (och höga i midjan…) och dels, ja kanske framförallt, så himla korta i benen! I alla fall för mig på rätt normala 170 centimeter men med lite extra långa ben för min längd, och då har jag ändå testat storlek L. Däremot MONKIS stretchjeans med medelhög midja! Gudomliga tycker jag! Längre i benen, ej stuprör ända ner (d.v.s. blir lite lite ”pös” vid ankeln) även om de är råtighta upptill, lägre placering av bakfickor och generellt en lite mer jeansig känsla. Så ett tips till er (om det finns någon mer än jag) som inte känner er helt hemma i Molly!

 7. Tack för tipset! Ska testa när det blir dags för nästa byxköp, jag aaaaavskyr att köpa just byxor men mjuka och hög midja är precis vad jag söker.

 8. Alltså, Hanna! ÄLSKAR dina tips.
  Hittills som läsare har jag gjort din daim-cheesecake (alltså, vi snackar 8 år sen?!), köpt X antal par Mollys (bor i England nuförtiden så de står ständigt på min inköpslista när jag kommer hem) och senast förra veckan laddade jag ner Wunderlist och är nu besatt. Tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.