Fråga Hanna del 2

Jeanette: Åh så fin klänning (och allt annat också) letar själv efter en sån där enkel svart med längd precis under knät. Får man fråga om var den kommer ifrån? Kul att se nån mer än jag som älskar svart:)

Svar: TACK! Jag tar ju typ alltid bilder i en smickrande vinkel men det är väl också härligheten med instagram. Klänningen är faktiskt inte svart, det är bara ljuset i hissen. Den ser ut så här egentligen och heter Coco, från Rodebjer. Världens mjukaste, älskar den redan.

IMG_7447.JPG

Molly: Vilken fin väska du har! Är på jakt efter en ny, inte pytteliten, som man i nödfall kan knöla ner en kofta eller en bok i. Funkar det med den där? Får man fråga var du hittat den?

Svar: TACK! Den kommer från The Cambridge Satchel Company och jag fick den av mamma när jag fött Arve. Den är 13″ i storleken och rymmer en ipad men inte dator (om man inte har en extremt liten).

Idag har jag allt du ser på bilden i väskan. Det är bland annat solglasögon, plånbok, regnponcho och liten spegel. Jag älskar att jobba med smånecessärer och i den gröna finns ett urval smink, puder, eyeliner, rouge. Den grå med rosa pudlar innehåller värktabletter, binda, våtservetter, hårnålar, hårsnoddar, plåster, linser, sårtvätt, plackers och alvedonsupp för barn. Hoppas du fick ungefär en bild av hur rymlig den är? Googla annars, det finns många som visar filmer och sånt på sina väskor från samma märke.

   
   

Jenny: Hur lägger man in det (intervallerna) i runkeeper tro?

Svar: Välj ny aktivitet och skapa en från scratch liksom. Så här ser min ut:  

 

Hörrni, jag är så glad att ni kommenterar och ställer frågor. Jag har känt mig som en väldigt torr bloggare senaste tiden och uppskattar det verkligen.

8 reaktioner till “Fråga Hanna del 2”

 1. En till fråga till Fråga Hanna. Varför blir det en triangel med ett utropstecken i på en del aktiviteter i Runkeepern? De syns inte heller i flödet i appen. (Har lagt en skärmdump på min blogg på hur det ser ut om du orkar gå in). Läste ett tips att man ska skicka aktiviteten till Runkeepern igen men det har jag testat flera ggr och det funkar inte. Nu blir dessutom alla mina aktiviteter såna… hjälp!! 🙂

 2. Tack för tipset om intervallerna :)! Jag springer med Endomondo och den hade 3 intervallpass inlagda. Hade aldrig kommit på att leta efter dem själv!

  Hur går det för den inneboende tjejen?

 3. Absolut inte tråkig! Gillar din trevliga blorre & tycker du verkar vara en fin människa!
  Till fråga Hanna!;
  Du verkar ju få till det där m egentid bra, men jag känner att efter hus och barn så har jag tappat mig själv på vägen och bara geggar runt i barngröt hela dagarna.. Har liksom inga intressen kvar, det mesta man gör m vännerna är ihop m barnen, garderoben, herregud, skulle behöva en helt ny… Ja, kanske inte blev någon fråga och älskar ju mina juveler men behöver nog tanka lite ny energi mellan varven..
  En annan fråga, hur tycker du man gör m pensionssparande om man som kvinna/man är föräldraledig/vabbar mer än den andra?
  Kram från mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.