Hälsporren made me do it

Mmm, nyss fick jag sms om att mina nya vita tofflor har kommit på posten. Jag har fått hälsporre i ena foten och det funkar jättebra när jag har bra gympaskor, men blir värre av att gå barfota hemma och Birkenstock är inte heller ultimat. Ska nu gå runt i dessa. Snyggaste du sett? Tänkte väl det.26276-69b66dd2-3898-4fcf-bb6b-da048859e41e-0-hugeUppdaterat: de var sjukt obekväma för mina fötter. Kommer returnera.

 

7 reaktioner till “Hälsporren made me do it”

  1. Återkom gärna om du gillade dem. Har oxå problem med hälsporre och har nu ett par vanliga innetofflor men dom är inte ultimata om man säger så. Letar efter den perfekta innetofflan helt enkelt. Funderade även på att testa Scholl Jump. Men velar… Jag har det så illa att jag får ont av att gå i vanliga skor oxå. Köpte ett par jättebra (och dyra) inlägg som hjälper en del iaf!

  2. Men ändå tänker jag, åh såna vill jag ha! Får ont i fötter och rygg av att gå barfota hemma. Speciellt nu som preggo.

  3. Jag går i foppatofflor inne… Hemhemma där vi har riktiga trägolv kan jag gå barfota, men i såna här betonghus går inte det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.