Har ni aldrig sett en vuxen i dusch-hatt förut?

Jag har kommit igång ganska bra med lunchträningen, har ett par träningsskor som jag kan lämna på kontoret och hemma har jag satt en komihåglapp på ytterdörren, så jag inte ska glömma handduk eller strumpor. Mitt enda problem är att jag inte kan tvätta håret i duschen på gymmet. Det är hyfsat effektiva duschar men det finns inget munstycke att hålla i handen och duschen sitter väldigt högt upp. Det betyder att om jag ska tvätta håret rinner det så mycket vatten (och schampo) i ansiktet att linserna blir knasiga och att jag blir mascarasvart ned till hakan.

Men idag kom jag på det: jag borde använda en duschhatt! Ja, en sån som barn har. Man kan tro att jag är ensam om denna tanke men google visar vägen.

duschhatt

Nåväl, det borde väl funka? Tänker mig att jag vore väldigt gullig i den gula…. Detta får bli en alternativ önskan inför alla hjärtans dag.

duschhatt1

7 reaktioner till “Har ni aldrig sett en vuxen i dusch-hatt förut?”

  1. Åh, jag hade älskat om nån hade haft en sån på gymmet!

    Jag tränar nästan bara lunchtid och helt ärligt var det en stor orsak till att jag klippte av mitt långa tjocka hår och numera är korthårig. Det är sååå mycket enklare att tvätta/skölja håret på gymmet nu.

  2. Jag har slutat sminka mig. Pallar inte att behöva tvätta av fejset varje gång innan träning. Träningsfria dagar kör jag även nu naturellt. Känner mig bekväm så nu, det trodde jag aldrig för något år sen…

  3. Jag måste tyvärr sminka mig pga inre krav men också att folk frågar om jag är sjuk annars.

    Och nej, Marie, jag skojar ej!! Återkommer med bild på detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.