Kimono/kaftan

Jag skulle vilja ha ett par nya långa kimonos eller kaftaner eller vad man ska kalla det för, tunna kappor? Gärna i den här raka modellen: absolut inget himla skärp i midjan (jag har ingen midja) och helst inte för mycket onödigt tyg framtill (eftersom jag inte kommer svepa den om mig utan låta hänga fritt).

IMG_7823.JPG

Jag kan också tänka mig tunnare varianter, som en jag googlade fram hos Ellos. Vägrar dock handla hos Ellos av princip. Det kostar 85 kr i frakt (inkl retur alltså, jag köper alltid flera storlekar av samma så jag kan välja den som passar bäst) plus en veckas leveranstid. Om de hade fraktfritt skulle jag köpa både barnkläder och en del annat där, de har många märken och bra storlekar.

ellos

 

Den här från en gammal kollektion på Monki är också fin. Den har jag i svart.monki

Jaja, ser ni något liknande är jag jätteglad för tips. Tack!

 

8 reaktioner till “Kimono/kaftan”

  1. INTE dissa Ellos! Det är det bästa som hänt sen, jag vet inte vad. De har ju fri frakt mest hela tiden tycker jag om men är medlem. Får sms lite då och då. Och sen fyller man i sin retur via webben och då kostar frakten tillbaka bara 35kr. Annars gör jag som dig. Beställer flera storlekar. Igår kom fyra parkasjackor från Ellos.

    1. Jätteroligt, fick precis nu 30% på dyraste varan plus fri frakt haha!! Synd att de inte alltid kör på fri frakt, tror det skulle göra underverk för deras försäljning. (Men är inte precis expert på att analysera data från postorder på webben så vem är jag att ge förslag.)

  2. Åh, sådana skulle jag också vilja ha… Du klär urbra i dem. Men jag är en person som försvinner i svart och har en färgglad kimono blir det lätt… lite mycket. Men får leta upp något mellanting. Sen frågade min kille vad den är till för (vi pushar varann i att motivera alla köp på bra sätt) och då visste jag inte riktigt vad jag skulle svara, värmer gör den ju inte direkt så… varför har du dem?

    1. Haha, fattar! Den tjockare värmer absolut, funkar som tunn kappa på senvår, och som kofta inomhus. Den tunna är perfekt när det är varmt men man ändå inte vill ha bara linne, som en blus liksom. Funkar inne året om och ute på sommaren.

  3. Men fick reklam från Åhléns idag och där fanns en urfin kimono i siden (kanske för tunn men till sommaren yes yes!) Wera 999:- (Oopps) svart med någon sorts stor konstnärlig prick på.

  4. Jag har Ava coat från Dr Denim. Svart, rak, enkel med två stora utanpåfickor. Älskar den. Lagom tjock och fin nog för att både klä upp och ner. Men den är ju väldigt lik din på första bilden så det var kanske ett dåligt tips hehe.

  5. Så smal! Jag har en skitfin du kan få. Lite mer kappa än kaftan men härligt mörkblå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.