Köpa smink på nätet

Jag har två favoritsidor när det gäller hud- och hårvård.

Feel Unique har ofta bra erbjudanden, du ser priserna direkt i svenska kronor och slipper frakt. Senast jag beställde (schampo + balsam från Shu Uemura och en kräm) åkte jag på tull. Men efter att jag tagit ett foto på kvittot satte de in pengarna, inkl postens avgifter, på mitt konto. Det tog två dagar. Så himla bra service!

Skincity är en svensk sida med bra priser, jättebra service och oerhört snabba leveranser. Där vet jag att produkterna jag får hem är äkta, vilket man tyvärr inte kan lita på om man beställer från andra webbutiker. Jag beställde en brun utan sol från Decleor, fick den efter ett dygn, tillsammans med en tygkasse och några produktprover på köpet. Mycket nöjd!

5 reaktioner till “Köpa smink på nätet”

  1. Hur använder du brun utan sol? Vad smörjer du in och när? Tänker att det blir en rand nånstans för inte smörjer en in hela kroppen?

    Verkar inte svårt på något sätt, men är samtidigt intresserad pga vill ej sola men ändå vara lite brun….

  2. Men åh, tull från look fantastic? Shit det har jag helt missat att man kunde åka på, är väl inom EU? brukar beställa shampoo därifrån ..

  3. Ah såg nu att look fantastic shippar både från england och jersey .. Vilken chansning men schysst att de betalade tillbaka tullen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.