Menskoppen!

Men hallå, varför har jag inte kommit mig för att prova detta tidigare? Menskoppen satt perfekt direkt och var lagom enkel att ta ur. Så oerhört nöjd, aldrig känt mig så fräsch under menstruationen. Och snippan lär ju må toppen. 100 % nöjd! 

Jag har en rosa från Lunette. Och om jag inte så snabbt hade slängt förpackningen hade jag vetat vilken storlek/modell och kunnat köpa en till som ombyte. Men den känns i alla fall perfekt för mig. 

Uppdaterat: har modell 1, om nån undrar. 

12 reaktioner till “Menskoppen!”

 1. Jag älskar också! Helt galet nöjd, använt i några månader nu. Snippan gillar också och jag gillar att inte öka på sopberget (eller stödja Always som av någon anledning tycker att parfymerade bindor är rimligt. Känns verkligen fräääscht. Not).

  1. Ok, lät lite konstigt att jag använt menskoppen i några månader? Inte i sträck då 🙂

  2. Jaaa, så bra för snippan när inte all naturlig fukt sugs upp liksom. Ett extra plus för att slippa få blod ”överallt” i snippan, känns som att det också var dålig för ph-värdet.

 2. Du behöver inte nån att byta med, onödig utgift. Tvätta av den du har med mjuka sidan av en disksvamp och med nån snipp-tvål efter mens. Koka några minuter innan första användning vid varje mensstart och din menskopp kommer hålla i 10 år (min har väl hållit i 5-6 och är fortfarande fräsch).

  1. Och kanske överflödigt men heja menskopp! Hade ständig svamp och uvi innan, nu är Fiffi i toppform och alla besvär är borta. Plus lider inte av ömhet och äckelkänsla varje mens.

 3. Älskar också min menskopp – men är SÅ LEDSEN eftersom den inte alls sitter som den gjorde innan jag födde barn. Nu märker jag av den typ hela tiden?

  Borde väl antagligen uppdatera storlek men har inte tagit mig tid att göra det…

  Nu är den mest en *kul påminnelse* om att det mesta i livet förändras efter en förlossning .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.