Nike sculpt tights 

Efter ett års användande springer jag fortfarande bara i mina Nike sculpt. De går upp över naveln, är tighta som nån slags korsett + rullar aldrig ned i midjan. De har inte blivit urblekta eller noppriga eller tappat formen. Jag rekommenderar dem för alla som vill ha riktigt tighta tights med hög midja. 

11 reaktioner till “Nike sculpt tights ”

 1. Men åh tack för tips. Har prövat flera nu, men med problemet att de hasar ner. Väldigt störande, speciellt när jag sprang vårruset och hade ständig publik..att hela tiden dra upp tights som hasar nedanför volangmagen= såå skämmigt:) Dessa ska jag genast pröva.

 2. Älskar också springtights som är tighta med liksom lite ”compression”-effekt. Köpte nu senast ett par från Lululemon i USA – deras tighta tights har en etikett med ”I feel hugged” – och just den springmodellen verkar påminna om dessa! Prisnivån verkar vara ungefär samma också.

 3. Detta låter exakt som ett par tights för mig, tänker beställa pronto! Hur är de i storleken tycker du? Tack för bra tips! /Sara

   1. Tack för snabbt svar! Så många i rescensioner på nätet som skriver om att de är skitsmå i storlek, blev så osäker. Verkar också finnas några olika nike sculpt, är det nike legendary sculpt tights du har?

    1. Hjälp, ingen aning. Jag tror det? Jag kan ha large och har gärna xl så tycker inte de är små. Men svintighta, det är lite jobbigt att dra på sig dem. Dock värt hundra gånger om.

 4. Har nyligen köpt flera springtights från Nike på Stadiums rea. Älskar dem! Det är inte sculpt men de sitter som ett smäck ändå. Plus att det är dragsko i midjan, loves dragsko.
  (Och sen att de är i en massa snygga mönster är ju inga fel heller, om en som jag gillar mönster och färg på i stort sett allt.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.