Önskelista

1. Klippning, massage, ansiktsbehandling, middag, konsert, biocheckar, teater etc.

2. Duschkräm. Önskar mig alltid det. Nån med citrus kanske. Eller den lyxiga från Clarins. Eller vilken som helst från Stories.

3. En go collegetröja. Eller stickad för all del. Nedan kommer från Rodebjer.

4. Nåt med reflexer. En reflex kanske? Vilken typ av reflex är egentligen att föredra? Jag skäms över att jag inte har en enda just nu.

5. En skvallertidning i julstrumpan på morgonen. Det är nog då jag vill ha duschkrämen också förresten. Eller ett doftljus? Älskar strumppaket!

6. Ett nytt skal till mobilen. Måste ha en kant som skyddar skärmen eftersom jag tappar mobilen en gång om dagen, i snitt. Till exempel detta var fint.

7. Ett läppstift som drar åt orange. Inte för bjärt eller mörk, utan mer den här.

Sen kom jag inte på något mer, jag har egentligen ALLT. Jag är i en fas där jag är väldigt tacksam för livet. Tänker mycket på döden.

2 svar till “Önskelista“

  1. Reflexer! Så viktigt. Bäst är att ha en sån där lång sträng som man slår fast runt vristen. Enkel att ha i väskan. Har en i leo från Ica maxi. Sedan är dessa vantar ett grymt tips, räddar mörkerpromenaden!! https://www.intersport.se/klader/accessoarer/handskar/mckinley-jenny-reflective-vante/reflective-grey

    God jul!!!!

    1. Superbra tips. Tack Sofia!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.