Sellpy

Jag testade en av de där nya tjänsterna där man lämnar in plagg man inte längre använder genom att packa dem i en påse och så säljer de rubbet på Tradera. Vilken succé! Jag skickade in sju plagg och min provision blev hela 507 kronor. 

Nä, nu skojar jag i bloggen igen. Det blev sju kronor totalt. SJU KRONOR!   

Ok, det var inte precis några Acneboots eller Chanelväskor jag lämnade och jag fattar att marknaden inte är gigantisk för ett avlagt linne från Gina Tricot. Men ändå helt ovärt. Så glad att jag testade en kasse innan jag skickade in nån PoP-jacka eller kavatsko.

9 reaktioner till “Sellpy”

  1. Jag testade också Sellpy – två Ikeakassar med kläder (en hel del märkeskläder och allt i mycket fint skick), barngrejer (sånt som var dyrt att köpa nytt) och lite annat jox. Fick 67 kronor. Klart ovärt!

  2. Hur kan den tjänsten gå runt? Många om och men bland reglerna…40% är ju jättehög provision till företaget!

    1. Jag vet! Jag tror att det är folks känsla av att de borde sälja massor av kläder men att det är så himla jobbigt att komma till skott. Man VILL att det ska funka.

  3. Har också testat vilket lureri bedrägeri. Läste nyss deras regler , fy fan smarta djävlar . Alla regler gör så man har ej rätt till något. Jag har lämnat in minst 7 påsar. Tydligen hamnar jag på 0kr av värdet 580kr minvinst var ca 188kr av dessa men läggs tydligen som minus , de drar av 10kr för varera sak och plagg som ges till återvinning och välgörenhet , dessa 10kr dras då av på mina 188kr :/ ,fy fan .

  4. Testade också Sellpy. Fick totalt 46 kr av det hela. Lite lite kan man tycka men det var bara 2 grejer som såldes av mina 16 plagg som jag skickade in. Mestadels var gammalt..men ändå..hade förväntat mig i allafall 100 kr..blev lite besviken :/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.