Sky high

Är det någon som känner till en modell på löpartights som är hög i midjan, sitter åt och inte glider ned? Jag vill omfamnas av något tight och glansigt när jag springer. 

Det här är för övrigt ganska svårt att prova sig till, man måste liksom springa några gånger för att känna att de funkar långsiktigt. 

Jag håller väldigt mycket med Brita om färger på träningskläder förresten. 

Uppdaterat: ska definitivt prova dessa. Tack Brita!  

Bilden visar hur klädd jag kände mig häromdagen, när brallan gled ned på halva rumpan. Så obekvämt! 

 

29 reaktioner till “Sky high”

  1. Kommer att följa denna jakt på högmidjade springtights. Jag har samma problem. Och det blir ännu lite värre av att min iPhone ligger i en ficka därbak. Mycket behändigt men tyngre på ett ställe som, så att säga, redan är något baktungt.

  2. Röhnisch har en hög modell som du knyter precis under revbenen, och som är extra fast och ger stöd runt lår, rumpa och mage. De har gjort MYCKET för min löpning!

  3. Ja otroligt störigt problem! Jag tycker rönicsh brukar vara ganska bra.

  4. Inte snällt att publicera bild på mig när jag springer med brallsen nere. Nävars, men ungefär sådär brukade jag se ut i spåret vid Frödingshöjd, tills jag hittade vettiga tights från den überhippa hipsterbutiken *trumvirvel* Kappahl! De uppfyller mina viktigaste kriterier: snygga, sköna, håller sig uppe, har dragsko så att de går att anpassa till kombinationen plattröv/putmage och kostar inte heller tusen miljoner. Här hittar du de som jag har. Jag känner mig alltid lite extra snabb med dem på.

  5. Råkade ruinera mig själv på massa härliga grejer hos Lululemon i Amsterdam. Visst har de öppnat i sthlm nu. Jag köpte i alla fall ett par superhärliga tights där, hellånga , som sitter perfekt på mig. Höga och mjuka i midjan. Extra plus i kanten för deras löparjackor.

  6. Addidas klassiska med ränder från höft till knä är mina alltime favvosar. Billiga mä. Och då har jag provat mååånga.

  7. Träningskläderna från H&M är mycket prisvärda och bra! Har både tights, tröja, jacka och what not därifrån. Ett tips om man inte vill lägga allt för mycket pengar på träningskläder!

  8. tipsar som andra om kappahl (alltså, jättehöga och man kan dra åt!) och HM. har provat dyrare mer ”riktiga” sportmärken också men de funkar liksom inte på min kropp? obs tur för mig för nu har jag ju råd att köpa ett gäng att byta med. orkar ju liksom inte tvätta varje dag? heja dig som springer iaf. man blir snabbare i snyggare kläder, det är jag övertygad om.

  9. Jag använder nästan enbart 2XU. Dom är dyra, dom är inte så höga i midjan men dom sitter som ett ”smäck”! Tajts med kompression är jättebra. Tror inte att kompressionen ger varken till eller ifrån när det gäller själva träningen eller återhämtningen men dom håller allt på plats.

  10. Hej Hanna så fantastiskt kul att du är tillbaka!! Tycker så mycket om din blogg! Gällande tajts så instämmer jag med föregående kommentarer, snöre att knyta är det bästa. Ofta slappar de till sig efter ett tag och en själv kanske minskar lite av allt springande och då är det bara att dra åt hårdare. Har flera bra par från Stadium och Intersport. Ha en bra dag!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.