Smart/dum

En sak jag lärt mig av livets utekvällar är att det alltid är värt att ha varma ytterplagg under kall årstid. Ikväll är det för kallt för min tunna höstkappa så jag åkte ned i källaren och hämtade upp min älskade parkas

Förresten så sa min snyggast klädda kollega att hon tycker att det funkar bra med parkas utanpå kaftan så nu struntar jag i att leta mer efter en vinterkappa. Om jag blir bjuden på nåt kungligt bröllop eller sådär får jag väl låna en kappa päls. 

En sak jag däremot inte lärt mig, eller har glömt pga dålig frekvens på utekvällar? är att det är JÄTTESVÅRT att få en hel lösögonfransrad att sitta snyggt. Detta lade jag dock ungefär en halvtimme på. Det slutade med att jag gjorde om allt och använde några spretiga separata fransar istället. Men i mörkret är ändå alla katter grå, visst?

3 reaktioner till “Smart/dum”

  1. Jättesnygg parkas! Är den varm? Alltså riktigt varm med mjukt foder även i ärmarna? Hur är storleken tycker du? Jag letade halvt ihjäl mig efter en varm jacka förra vintern men fick nöja mig med en halvbra. Nu tänker jag köpa en som funkar resten av livet! 🙂

    1. Hej! Det är samma foder i hela jackan liksom, bra muddar i ärmslut och jag har aldrig frusit om armarna. Däremot kräver den sjal eller halsduk för annars blir fodret lite stickigt i halsen. Ganska stor i storleken skulle jag säga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.