Solskydd

Även om det inte hunnit bli så varmt ute ännu är solen ganska stark. Jag har precis bytt ut min vanliga dagkräm mot Protective anti-wrinkle cream spf30 från Decleor. Jag använder först mitt vanliga serum och därefter solskyddet. Sen sminkar jag mig som vanligt. Man kan ju annars använda foundation eller BB- eller CC-cream med solskydd. Men jag använder oftast så tunt lager att det inte känns tillräckligt.

protective-anti-wrinkle-cream-spf-30

3 reaktioner till “Solskydd”

  1. Jag behöver ett lexikon för att läsa detta, haha. Har fyllt 34 men har fortf en massa finnar. Behöver en ändå serum?

    Och var är eg bb och cc cream? Hört ordet bb cream förut men aldrig fattat vad det är… Hehe. Please enlighten me!

  2. BB (Beauty Balm) är som en färgad dagkräm med vårdande egenskaper. Passar väl bäst om man vill få jämnare hudton och lyster och mindre bra om man vill täcka saker. CC (Color Correcting cream) är mer täckande och som en lättare foundation.

    Jag tror inte att man behöver massa serum och sånt egentligen. Jag tror på att använda en bra rengöring på kvällen och en nattkräm som läker och vårdar. På dagen använda en dagkräm med spf under sminket. Använda nån typ av peeling regelbundet och fuktmask om det behövs. Försök inte torka ut huden för att bli av med finnar utan återfukta ändå. Superdåligt svar, men kanske lite tydligare än själva inlägget ändå 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.