Som utlovat: koftan live

Ullis bad att jag skulle visa koftan ”live”. Så här ser den ut när man inte precis är Blankens utan en vanlig tvåbarnsmamma som precis har tagit hissen ned för att slänga soporna och hinner ta exakt två bilder. 

Den är superhärlig. Tjock och tung men mjuk och inte det minsta ”stickig”. Ett riktigt bra köp känns det som, men framtiden får utvisa hur den håller sig kvalitetsmässigt. 

Det känns i alla fall som om jag kommer vilja ha den varje dag. 

15 reaktioner till “Som utlovat: koftan live”

    1. Men vad glad jag blev, du vet, ibland får man sån där känsla ”vad håller jag på med egentligen??” angående bloggen och då är det SÅ skönt med nån snäll kommentar <3

      1. Haha sån får jag ang. insta så ofta! Men din blogg är ju en evigt fin följeslagare i livet, tycker jag. Tänkte på det häromdagen, hur mycket livet hunnit förändras och hur allt var så annorlunda när vi sågs första gången på Arvika för tio jäkla år sen nu!

  1. Så snygg!!! Läste bland kommentarerna på Blankens blogg att hon ej rekommenderade att tvätta den… utan vädra o ta bort fläckar med vatten. 🙂

      1. En kommer långt på att vädra ändå. Tänk på den som en kappa tänker jag, den tvättar en ju inte heller. Gud så sugen jag är på den där koftan nu alltså!!! Du är verkligen sjukt fin i den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.