Sommarväder, sommarkläder

Jag är imponerad av människor som klädmässigt ser 100% bekväma ut under årets första riktigt varma dagar. Själv känner jag att det enda som blir sämre med den här typen av väder är min garderob.

Det senaste året har jag i allt högre utsträckning handlat både kläder, skor (för att inte tala om hud- och hårvård) på nätet. Jag beställer alltid mer än jag tänkt köpa eftersom det ändå är oundvikligt med några returer. Sen skickar jag oftast tillbaka det mesta, men hittar några korn.

Jag tycker att Cos har många fina klänningar i sin webbshop just nu. Klänning nummer två är inte för mig, men himla fin ändå. 

0336686003_0_50392111001_0_20357258001_0_2

11 reaktioner till “Sommarväder, sommarkläder”

  1. Jag har åxå insett att nästan alla mina klänningar känns som vinterkläder… Fast med färgglada strumpbyxor kan åtminstone en del användas ett tag till. Men jag kan ju alltid sy lite nytt 🙂

  2. Jag vet! Jag känner mig ofta obekväm i sommarkläder i början av våren/sommaren. Tar jeans och svart kofta in i juni. Men i år gick jag all in och satte standard med vitblå klänning ich barbent redan idag. Då premiären är gjord känns det lite enklare ?

  3. Folk (jag tittar på mig själv här) ser ju generellt inte kloka ut vid byte av säsongsgarderob. Lika kul att se och lika hemskt att genomlida varje år. Men jag vill också shoppa mer på nätet kan du inte göra en guide till bra nätshoppar enligt dig typ innehållsmässigt men även villkorsmässigt (fri frakt, enkla returer etc)? Skulle vara så bra att få tips.

  4. Har den där första, eller åtminstone en mycket lik, från förra sommaren. Rekommenderas. Funkar till jobbet, men också som partyklänning med festligare dojor.

  5. Oh vilka ”Jossan” klänningar!!! Men lite over my budget. Är en s.k låginkomstagare som plus detta värdesätter tiden med Texas mer än slantarna.

    Men du har nog mycket snyggt hemma i gömmorna. Du är alltid såååå snygg! Kroppsligt/ stil och hår!! När vi kommer till Sthlm går jag gärna loss och ärver (till ett paketpris) sånt du tröttnat på!

  6. Pingback: 99. | Laskask

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.