Spara/slösa

Jag har slut på min ljuvliga nattkräm från Decléor, och precis när jag tänkte beställa en ny burk påminde Lois mig om den här artikeln. Kortfattat är det en journalist som under en period använd Niveas klassiska kräm i halva ansiktet och en svindyr i andra halvan. Och huden blev (såklart) bättre med Nivea.

Näe, ska jag börja kolla budgetalternativ nu igen, jag som trivs så bra med Decléor? Men 379 kronor för en matsked kräm. Äeee, jag får fundera lite på detta.spara-och-slösa

 

 

13 reaktioner till “Spara/slösa”

  1. Finns en superbra anti rynkkräm på Lidl av alla ställen. 39kr. Bäst i test hos råd & rön!

      1. Absolut värd att testa! Jag gillar den. Cien som märket heter har bra duschcremer och solskydd också. Lidl är min nya favvoaffär:)

  2. Kör på nivea! Och köp något annat (roligare) för mellanskillnaden.

      1. Ja men då ska du ju köra på det ju, om det känns unnigt! Jag tycker det är svintöligt att lägga pengar på produkter så talade ur mitt perspektiv. Kram!

  3. Jag och min torra hy har testat Clinic Biotherm och fan och hans moster och inget impade sådär jättemycket på mig. Men så talade en släkting som jobbar på äldreboende om att varje gång det flyttade in en ny gammal tant med fin hy och få rynkor så slog de vad om att det de skulle finna en plåtburk nivea i necessären. Och mycket riktigt så stämde det varje gång! Sen dess köper jag Nivea i plåtburk för 25 spänn och smörjer ansiktet med. Enda minuset är totala bristen på lyxfaktor, men jag är inte torr längre.

  4. min hy skulle förmodligen skala av sig och rymma långt ifrån mig om jag smorde in mig med nivea. Jag har dock oxå fått dra ner lite på mina utlägg på krämer etc och köpte idag Kicks egen anti-age-kräm med fairtradeingredienser. 249:- för 50 ml. Har provat ögonkrämen i några månader och den känns bra! Jag har kallpressad ekologisk mandelolja till håret och läst att många använder det som både ansiktststvätt och som fukt efteråt men det vette fasen om jag vågar prova…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.