Unik snöflinga

Häromdagen skrev en bloggare att det var först för några år sen hon fattade hur viktigt det är med mattor. Och ja, det var väl ungefär då det blev en sanning att ens matta ska vara så stor att hela soffgruppen får plats med marginal. Eller matbordet och stolarna även när de är utdragna en bit. Även om det väl varit en sanning i USA i en evighet. 

Själv känner jag nu också ett behov av en stor matta. Gärna 3×4 meter. En grön. Älskar grönt. Har jag alltid älskat grönt? Nej, det är främst denna höst. Jag har väl sett det på tillräckligt många ställen och blivit hjärntvättad.  

Här är några gröna saker jag är sugen på. Det här är såklart inga affiliatelänkar, eller ens några länkar alls. Men halsduken är i alla fall från Weekday och blusen från Stories om nån undrar. 

Igår försökte jag återanvända en luvtröja som fått en fläck genom att färga den grön. Man vill ju hellre syssla med återbruk än köpa nytt. Tröjan blev en helt annan nyans än på förpackningen, de rosa sömmarna färgades såklart inte och fettfläcken är kvar. Jaja, får väl ha den när jag går i skogen. Utom under älgjakten. 

4 reaktioner till “Unik snöflinga”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.