Rum för barn

Äntligen har Arve blivit tillräckligt stor för Rum för barn. Det var visserligen ganska enkelt så länge han var så liten att han nöjde sig med bebisrummet eller att vara med i bärsele. Men att försöka tygla en 1,5-åring på en plats där större barn sitter på golvet och spelar spel. Nä, det var så jobbigt att vi tog en paus från favoritstället. 

Nu är han i all fall två år och fyra månader och tycker det är urmysigt att läsa böcker och pussla. Men varför är det så lite folk här? Jag fattar verkligen inte det. Ett ställe mitt i stan som är gratis och där det finns massor att göra för barnen. 

5 reaktioner till “Rum för barn”

  1. Menar du att Rum för barn oftast är tomt, eller just nu under sommaren?
    För stan är nog ganska tom på stockholmare, tänker jag, och turisterna fokuserar kanske mer på just turistattraktioner? 🙂

    1. Nu under sommaren, annars är det ju fullt ganska ofta. Som turist älskar jag såna platser, som en oas mellan allt annat liksom… Brukar alltid leta upp lekparker och tycker platser som Rum för barn är en dröm. Men man tycker väl olika.

      1. Aha – det var ur det perspektivet du tänkte – jag är väl sommarsömnig eller nåt. Brukar göra samma lika när vi reser (inte så mkt turist alltså, upplever hellre staden som nån slags ”låtsasinnevånare”).

  2. Känner alla barnfamiljsturister ens till det? Tror det kan vara så enkelt att man inte har koll på att det finns eller vad det är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.