Popcorn Sunday på Hobo

På Hobo Hotel (Brunkebergstorg) finns det ett härligt upplägg på söndagar (som jag köpte till Martin i julklapp). För 1090 kr får två personer en natt i ett superior dubbelrum, varsin biobiljett, popcorn och frukost dagen efter. Plus 20% rabatt i restaurangen om man vill äta där. Och det ville vi såklart.

Närmast i bild är en tarte flambée (ja det är ju typ som en pizza) med bland annat rödlök, rödkål och riven Wrångebäcksost. Den osten alltså! Närmast Martin ser man en otrolig råbiff med avokado (vi delade på allt) och till vänster är ungefär hälften kvar av det rykande varma bröd vi fick in, med hemkärnat smör.

Efter maten hoppade vi över biobesök för att inte slösa bort en kväll när man skulle kunna ligga i en skön hotellsäng och kolla på serier. Vi hann bara se CMores nya serie Gråzon och På spåret från i fredags och sen var jag så trött att jag somnade på en minut och sov hela natten. Biobiljetterna finns kvar till en annan dag.

Så nöjd med detta upplägg och kan verkligen rekommendera hotellet. Ett stort tack till ”moster Sara” & Johan som är barnvakter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.