Tävling: Dolly Style i Karlstad

Vilken är din favoritlåt med Dolly Style? Skoja. Eller? Min är i alla fall Upsy Daisy. 

Jag tänker att det finns två typer av föräldrar. Den ena som försöker påverka sina barns musiksmak till något kvalitativt eller åtminstone mer likt vad de själv gillar. Och typen som bara ”jaja, kul att de utvecklar sin egen smak”. Jag tillhör den andra kategorin. Ety: jag kan alla singlar med Dolly Style som ett rinnande vatten. 

Den 1 juli kommer de i alla fall till Mariebergsskogen i Karlstad och här kan man köpa biljetter. Men man kan också vinna två biljetter genom att svara på vad Y står för i titeln ”Y & Ice Cream”. Jag drar en vinnare på onsdag! 

9 reaktioner till “Tävling: Dolly Style i Karlstad”

  1. Men… Det måste väl vara unicorns? Är moder till en 7-åring och en 9-åring som spelar Dolly Style absolut oavbrutet vilket leder till att jag går och trallar om enhörningar på jobbet. Mina kollegor (mest män i övre medelåldern) måste fundera om jag har alla hästar hemma…

  2. Ooooh, den kan jag inte… Och här är det ju bara Marcus och Martinus som gäller så jag har inte haft äran att lyssna på Dollysarna. Vore ju kul att vinna så jag säger samma svar som föregående, hon verkade ju veta vad hon pratar om. 🙂 Om Sigge börjar älska de där tjejerna så blir det lite mer balans i könsfördelningen i hans spellista. 🙂 Mitt svar är alltså enhörning. All cred till Mi.

  3. Ja herregud! Här hemma kan vi också alla låtarna. Det har till och med gått så långt att jag köpte hårkritor så att min sexåriga Alice kunde få pastellfärgat hår i olika färger när hon får feeling. Y står för Unicorns.

  4. Åååh, unicorns! Blir oavsett en julklapp ditt bonusarna. Plus peruker. Heja Dolly Style-fredagshäng varannan vecka! Puss på dig.

  5. ”Let us go crazy in this crazy world, whopp whopp unicorns and icecream… ” Jo tack, svaret är alltså Unicorn 🙂 🙂 Som vi (eller ja barnen) längtat att de skulle komma till Karlstad, tackar för den bokningen! 🙂

  6. Unicorns! Ebba svävar i lycklig ovisshet (vad jag vet) om att Dolly style kommer till Karlstad men vi funderar starkt på biljetter i julklapp..

  7. Unicorns! Brorsdottern hashtaggar alla sina inlägg på instagram med unicorns och dollystyle så något säger mig att de är favoriterna och hon är ju min favorit så det skulle bli en fin julklapp

  8. Unicorns!!

    Är med och tävlar för att i så fall överraska min kompis som bor med man och barn i Karlstad!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.