Friday Lab

Till veckan börjar 90 dagar Friday Lab och jag är så ledsen att jag inte kan vara med, har fått vara provperiod och det var ärligt talat underbart och väldigt konstruktivt. Konkreta verktyg, ett varmt och peppande community och många uppvaknanden. Jag vill verkligen rekommendera alla som tycker att följande upplägg låter bra att anmäla sig:

”I en liten grupp (10-12 deltagare) kommer vi följa ett program bestående av live- föreläsningar, hemuppgifter, live Q&A, diskussionsgrupp, artiklar, videoklipp, pepp och push framåt mot dina mål. Personlig handledning av Marianne Norrgrann (Maja) certifierad coach och Jeanette Öhman (Peppe) mentor.

Du vill ha ett inspirerande arbete men också balans i livet med närvaro och mindre stress. Känna att du räcker till helt enkelt. Du har kanske valt att bli din egen chef för att få friheten att styra över din tid, men balansen är ändå svår att hitta. Eller så älskar du ditt jobb, men känner att andra delar av livet får lida. Eller så trampar du på stället professionellt eller privat och vet inte vad nästa steg ska vara.

Känner du att andras och egna förväntningar hopar sig över dig? Att du inte räcker till, att du ofta väljer att fokusera på fel saker, att du har tappat självförtroendet och slutat se möjligheter?

Välkommen till Friday Lab. Ett labb för aktivt lärande! Ett schysst ställe att andas ut, fylla på energi, lära sig nya saker. (Vi börjar med konsten att säga nej (tack), klättra upp i ett utkikstorn för att se bättre. Pausa, ladda om, ta kurs och få ny (hållbar) fart framåt.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.