Gynekolog 

Jag har hört att det är omöjligt att få en gyntid i Stockholm. I min stadsdel har de lagt ned gynmottagningen så jag googlade ”snäll gynekolog” och såg dessa fina omdömen om dr Obeid Ahmed i Hornstull. Fick en tid dagen efter (dvs idag) och blev supernöjd. Det är inte alla läkare som lyssnar uppmärksamt, undersöker lugnt och noggrant och har tid för frågor. Ändå gick besöket snabbt och jag gick därifrån med lätta steg. Högsta betyg till dr Obeid!

8 reaktioner till “Gynekolog ”

  1. Jag har också varit där en gång efter att ha googlat i panik. Hade precis samma upplevelse som du och lovordar honom direkt när samtalsämnet kommer upp!

  2. Nu vill jag inte sabba den goda stämningen, men jag har inte lika goda erfarenheter. Han är mkt trevlig, men uppföljning och provsvar fungerade dåligt. Besvären bagatelliserades och behandlingen blev därmed inte rätt. Möjligen olycksfall i arbetet, men var uppmärksam. Två andra gyn har senare gått emot hans rekommendationer och först då har jag fått fungerande behandling. Jag rekommenderar varmt Octaviakliniken vid Rosenlund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.