Kreditvärdighet

Hej, här kommer ett tips från en riktigt ekonomisk person (skämt). Nej men även om jag är mer av en slösa än en spara så finns det vissa saker jag är väldigt noggrann med. En sån grej är att förhandla boräntor och en annan att hålla koll på kreditvärdigheten, för den kan göra så stor skillnad vid ex bostadsköp.

Du kan se ditt kreditbetyg genom att betala 99 kr hos UC men även genom appen Kreddy som jag laddade ned igår (ej sponsrat inlägg).

I appen ser du dina samlade lån och krediter. Jag upptäckte att jag hade två krediter hos Resurs bank, den ena sen jag köpte mina nuvarande glasögon på avbetalning men den andra fattar jag faktiskt inte när jag fått, känns som den kan ha legat och skvalpat i flera år. Hur som helst ringde jag i alla fall direkt och avslutade dem och är nu fri från andra krediter än mitt nödfalls-mastercard med några tusen i kredit.

Mmm vilken skön känsla att ha städat lite i ekonomin…

6 reaktioner till “Kreditvärdighet”

  1. Men gud. Tack för tips. Hade en himla kredit på ONOFF🧐 jättekonstigt. Ska genast avsluta den.

  2. Sorry for off-topic men går inte att kommentera på Tillbaka till gruvan inlägget. Visst är jumpsuiten du har på dig från Monki? Är inne på att köpa samma men velar mellan strl M och L. Är den lös (rymlig) i passformen som andra Monki kläder kan vara?

      1. Tack för svar, får bli samma för mig då. Är lite ovan Monki storlekarna där man faktiskt har en chans att andas i kläderna till skillnad från HM. Hoppas på att få till samma snygga look som dig 😁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.