Mister Spex – nya glasögon

Jag blev så sugen på nya glasögon i somras. Gärna ett par med lätt tonade glas, tycker det ser så coolt ut. Provade massor och gillade framför allt dessa solglasögon.Att köpa glasögon kan vara en ganska stor grej ekonomiskt. Tyvärr blev jag inte så nöjd med mina nuvarande glas även om jag älskar själva bågarna. Använt dem hur mycket som helst eftersom jag tycker att bågen passar till allt, men glasen (köpte dem hos en av de dyrare kedjorna och tog de dyraste glasen) är urdåliga. De får jättelätt reflexer, särskilt i jämförelse med tidigare glas jag haft, trots att det är en grej jag betalade för att slippa.

Ser ingen anledning att betala så mycket pengar om jag ändå inte blir nöjd. Nästa gång köper jag glasögon på nätet, det verkar smidigt och priserna är pressade.

Hos Mister Spex får du låna hem fyra favoritbågar i 10 dagar, helt gratis. Du kan göra en synundersökning hos valfri optiker eller hos någon av deras partners. Perfekt, tror jag kan använda samma recept som senast.

Här är några drömmiga bågar som finns hos Mister Spex:


Chloé

Chloé
Chloé
Dior
Dior
Gucci

Det är en sån klyscha men glasögon gör verkligen mycket för utseendet. Jag använder dessutom solglasögon varje dag, ofta även på vintern. Tycker att jag blivit så känslig för skarpt ljus? Har det med åldern att göra? Inte vet jag. Men det är så skönt med glas som skyddar.

Nu ska jag beställa hem fyra par och testa direkt. Återkommer i ämnet!

4 reaktioner till “Mister Spex – nya glasögon”

  1. har fått höra från en optiker att använda solglasögon mot starkt ljus, oavsett årstid kan hjälpa till att motverka starr. nu vet jag vet inte om det alltid stämmer, men med tre generationer över mig med starr och gula fläcken är jag lite nojig, och känner som du att jag blir mer ljuskänslig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.