Aj, min rumpa 

Igår kväll fick jag ett infall att jag skulle cykla till jobbet idag. Jag har anmält mig till Stockholms Halvmarathon igen och behöver träna lite längre pass, så cykling känns som ett bra komplement.

Dock att det är 28 km till jobbet. För vana cyklare är det kanske ingenting, ett pass man river av på nån timme. Men vilken idiot, som inte har cyklat på ca ett år, sätter sig på en treväxlad monark med barnsadel och börjat trampa en sträcka motsvarande 32 stationer med tunnelbanan?

Upp och ned för Liljeholmsbron, Västerbron och Tranebergsbron. Och så vidare.

Jaja, sent omsider kom jag i alla fall fram. Idag tänker jag ta pendeln hem och samla kraft för att cykla hem igen imorgon.

9 reaktioner till “Aj, min rumpa ”

  1. Shit pommes frites vad jobbigt!!

    Hälsningar en som kör elcykel för att orka 15 km till jobbet…

  2. Som någon som PRECIS flyttat från Blackeberg till Fruängen och därför cyklat båda dessa sträckor (cyklar varje dag) men aldrig de två efter varandra lyfter jag på min hatt för denna bedrift!

  3. Åh Hanna, jag blev nästan lite rörd av detta. När jag ser dig kämpa över broarna med barnsadeln som svajar där bak. Kanske lite igenkänning från när jag cyklat in till stan från Bredäng. Säkert bara halva sträckan, men ändå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.