Ev läst för många deckare?

I torsdags kväll testade jag att springa (ok jogga sakta) milen på Kilene. Det gick helt ok och det var till och med härligt även om det gick långsamt. Skönt, nu kör jag på halvmaran trots typ obefintlig träning. 

Jag var ganska ensam i spåret och med hög musik i lurarna var jag lite rädd för att råka störa nån älg för att jag inte hörde dens klafsande i blåbärsriset. Efter en halvmil började det skymma och då kom jag på att jag vet många kvinnor som slutat springa i skogen av rädsla för att bli påhoppade av våldtäktsmän/mördare. När det dök upp en skum bil parkerad i ingenstans tog jag därför en bild på regnumret för att underlätta mordutredningen. 

Men sen överlevde jag ändå, det var väl nån hundägare som var ute och lade spår eller nåt. Älskar att hundägare är ute och skapar lite trygghet i både bostadsområden och motionsspår. 

 

En kommentar till “Ev läst för många deckare?”

  1. Det fina med rädslan är att man springer lite fortare om det nu ska finnas ngt positivt med att inte känna sig helt trygg. Ta det försiktigt med kroppen när du springer så långt. Gå igenom banan och bestäm att du tex ska gå i alla uppförsbackar om det finns några. Det sparar på kroppen och det går inte särskilt mkt långsammare än att springa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.