Jag bangar

Jag är genomförkyld med hosta och en gnutta feber. Om jag varit lite mer som Laurén (har du sett Träna med Kalle?) eller Lofsan hade jag kört ändå, det hade säkert inte varit farligt för mig. Men nu lever jag inte precis på att springa så den här gången hoppar jag över Hässelbyloppet och försöker bli frisk istället. 

Nu har jag inga lopp inbokade förrän i april och det känns ganska skönt. Nästa helg ska jag springa mitt favoritspår (på Kilene/Hammarö/Värmland) och jag ser fram emot att göra det utan att kämpa för att kapa sekunder/km. 

Och så ska jag boka in mina två pt-pass på SATS, det blir kul!

7 reaktioner till “Jag bangar”

  1. Åh, nej nej nej. Inget tränande när du mår dåligt. Ej okej. Jag har en sambo som varit allvarligt hjärtsjuk i sex månader nu, med start i en cykeltur med ”bara” lite feber och snuva. Big no no!

  2. Klokt beslut ☺️ Tror inte Lofsan heller skulle springa sjuk, hon är klokare än så ?

    1. Ja men absolut. Men hon sa i podden att hon känner efter samma dag. Och jag är liksom inte sjuk-sjuk… Men det kändes bra att avstå.

  3. alltså så fort det är ens en gnutta feber – ingen träning. lite snorig men utan feber kan du köra lugnt, men feber är så extremt no go med träning. som redan påpekats här – hjärtmuskelinflammation blir lätt följden och det är inte att leka med. bra att du stod över! lopp kommer alltid fler, kroppen har man bara en.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.