Långpass

Jag läste nån idé i Runners, om att samla andra löpare och springa så långt man hann under en viss tid. Så jag frågade några vänner (och även på Facebook) och fick ihop ett litet gäng. Vi köpte med dricka, godis, nötkräm och lite annat och gjorde ett läger på Kilene. Sen sprang vi de spår vi kände för och tog pauser däremellan. 

Jag sprang med Anna och Mattias, de försökte hålla lägre puls så vi hamnade på samma tempo. Vi började med milen, sen femman, sen 2,5:an två gånger och sen tog vi enkilometern två gånger. 


Det kändes jättebra! Så kul att vara redo för halvmaran redan nu, jag sprang totalt 21,7 km (med eventuell diff i runkeeper, dessutom är både milen och femman något kortare än så).

7 reaktioner till “Långpass”

  1. Hur tog du dig an längre distanser? Vågar liksom inte längre än 3-5 km för tänker att det blir så jävla jobbigt? Det där med att sätta press på sig själv:/

  2. Var tvungen att testa så jag körde Kilenegården all in, dvs alla spåren (+ grön & gul ytterligare 1 gång).
    Riktigt fint där ute. Tack för inspirationen.

    1. Nej vad kul! Visst är det? Min kropp gillar för tillfället inte asfalt. Alls. Så jag springer hellre där det är lite löst på några ställen än på hårdare underlag. Bra jobbat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.