Lunchträning, nu gör jag det

Idag kom jag äntligen iväg till gymmet precis vid jobbet. Det var mycket större än jag har trott och jättefräscht, ganska lugnt vid lunchtid. I både spinningsalen och den stora gruppträningssalen finns skärmar med instruktörsledda pass som rullar. Jag och min kollega testade Les Mills CxWorx, 30 min core. Det funkade fint och var ett ganska tufft pass, man maxade verkligen sina 30 min.

Jag har tänkt träna där tisdagar och torsdagar varje vecka. Kanske nån extra dag om jag hinner. Det tar ca fem minuter att gå dit och byta om, sen tränar jag 30 min, och lägger 10 min på att duscha och gå tillbaka till kontoret. Om jag vill äta min matlåda i ett lugnare tempo kan jag flexa lite på lunchen. 199 kr/mån, utan bindningstid. Känner mig så nöjd med det här upplägget!

Ingen trängsel i salen. 

Jag ska ha ett par skor på jobbet så jag slipper dra dem fram och tillbaka. Och duschkräm och sånt. 

10 reaktioner till “Lunchträning, nu gör jag det”

  1. Å önskar jag kunde få in träning på jobbtid. Så lyxigt. Men som lärare har man max (om ens det) en halvtimmesrast per dag. Jag är ganska nöjd med promenaden jag hinner ta på fredagar just nu.

    Emma

  2. Lite lätt avundsjuk! Som bussförare kan man ha allt från 30-120 minuters rast men oavsett så har man tillräckligt att kånka på för att orka ha med träningsväskan också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.