Till gymmet 

Jag har verkligen längtat efter att bli frisk så jag kan springa igen. Mer än en månads halvmarathonförberedelse försvann i luftrörskatarren (eller vad man ska kalla det, galen hosta och ibland svårt att andas) och med tre veckor kvar till loppet känns det som om jag är på noll, både kondition och typ ligament och sånt som behöver vänjas vid löpningen. 

I skrivande stund är jag på väg hem från jobbet, hade tänkt träna på lunchen men hann inte så nu blir det SATS fast det redan är mörkt ute och fast jag har lite huvudvärk och bara vill åka hem och lägga mig i soffan. Men nu är jag i alla fall ganska frisk igen, hostar inte alls mycket och är fri från halsont och feber och jag MÅSTE verkligen springa idag. 

Jag har gjort en springplanering i kalendern och de här tre veckorna ska jag jogga ungefär tre ggr/vecka. En dag när jag har utbildning i stan ska jag promenera 13 km till jobbet efteråt, jag ska springa på luncher och göra längre pass på helgerna. Jag vill springa åtminstone 15 km, helst 16, helgen innan loppet. Till en början blir det dock bara på löpband för inomhusluften känns skonsammare mot luftrören. 

Det är väl idiotiskt att fortfarande satsa på halvmaran, men jag får väl gå resten om jag inte pallar att springa hela. Och min kompis Anna som var en ”typ helt otränad festlighetsperson” har liksom kommit igång som tusan och springer milen på under timmen, vilket jag typ aldrig kommer klara? Så det är också ganska peppande. 

Plus att mina föräldrar ska till Berlin samma helg och heja på. Hundra <3 till det. 

Nu kör jag!!!

4 reaktioner till “Till gymmet ”

  1. Heja dig Hanna! Guldstjärna att du åker till gymmet trots huvudvärk och trött, brukar ändå vara ett vinnande koncept med tanke på att man ju aldrig ångrar ett avklarat träningspass!

  2. Jag är i alla fall ganska säker på att vi fixar det här! Och som sagt, vem bryr sig om man måste gå sista biten eller hämta andan lite på mitten? Jag springer ju ändå mest av tjurskallighet, det kan väl inte hålla hur länge som helst. Ha.
    MVH,
    Den otränade festlighetspersonen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.