Träna framför teven

Så stört att jag skriver ett inlägg om träning men vill i alla fall tipsa vidare ett tips jag fick från Lina. Det är kanske inte precis nån hemlighet för hon verkar sjukt stor men jag gillar i alla fall Pamela Reifs träningspass på YouTube. Jag kör typ tio minuter på yogamattan framför teven på kvällen men tycker nästan jag känner lite skillnad efter ett par veckor?

Två favoriter är en 6 minuter för magen och en 10 minuter röv.

När jag hade nån låsning i bröstbenet hittade jag denna stretch som är så sjukt skön och enkel. Yoga for thoracic spine. Perfekt före eller efter en dag med datorn vid köksbordet.

Det KAN även hända att jag gör Yoga with Adrienes self love meditation efteråt. Så mysig är den.

Annars travar jag väl mest på runt sjön…

7 reaktioner till “Träna framför teven”

  1. Har du tips på bra o varma promenadskor o kläder? Mvh någon som bestämt sig för att promenera utomhus som motion denna höst och vinter lol

    1. Tränger mig in här, som flitig promenerare och vill tipsa om att vara lite noga med material. Typ blir du fuktig närmast kroppen, så blir du kall. Inte skönt. Jag har köpt underställ i ull fr Cubus. Extremt prisvärt och klias inte på mig iaf. Ha ull som lager 2 om du vill. Tunna lager på lager är bra.
      Sen är skor viktigt, och att dom är lätta. Är de för tunga och klumpiga är det störigt. Jag har mån slags hybrid mellan träningssko och känga, fr North Face. Sladdfria inear-lurar för podd, och rejäla reflexer är ett måste. Härligt med promenad, lycka till!

  2. Haha jag kör Hemmaträning med Sofia på Svt play. När jag inte njuter av Yoga With Adriene, alltså. Hon är en räddare!

  3. Jag lyckades inte börja träna regelbundet hemma förrän jag hittade videos som är inriktade på klättring. Så det är mitt tips, om du i vanliga fall utövar nån sport som inte går att göra just nu så kanske det finns träningsvideos med färdigheter du kan träna utan att göra just det du älskar att göra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.