12 reaktioner till “Två som fyller 36 år just den 3 april ”

  1. Men shit Hanna! Du är verkligen superduktig! Det är toppen att anmäla sig till lopp då håller man motivationen uppe. Det kan annars kännas lite motigt att ge sig ut i snöblask och mörker!

    1. Är det nån som är duktig så är det allt du Linda! Men idag beställde jag en ryggsäck (varför måste alla tjejanpassade löparplagg vara i så grälla färger, jag vill ha svart ju!) så jag kan springa några stationer hem från jobbet och ändå få med mig plånbok etc. plus få till några längre pass i vinter. Hoppas det blir bra.

  2. Shit va coolt! Heja heja heja dig! Jag däremot, så jäkla förslappad! Hur ofta springer du nu? Jag vill börja igen. Varför gör jag det inte? Tusen ursäkter: ”orkar inte duscha två ggr idag…” ”Har ju tvättat håret i morse, onödigt å svetta ner det…” ”Jaha, nu blev det mörkt ute!” Jag är så lat just nu! 🙁

    1. Kanske två gånger/veckan. Mitt mål är att springa/träna varannan eller var tredje dag hela tiden, får se hur det går när det blir mörkt och snöslask.

  3. Du är så cool!! Och inspirerar mig verkligen. Har tänkt boka in mig på kvartsmaraton i fjäll nästa augusti. Har inte tänkt börja springa förrän i januari pga nyss fött barn men känns rimligt ändå att kanske fixa. Och nu ska jag tusan anmäla mig för nu blev jag pepp!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.