Ursäkta

Ibland tänker jag på att det finns några av er som inte är bland mina ”närmast sörjande” men ändå har läst min blogg i nästan alla år. Från 2005 års kändisbilder på Sienna Miller, genom hundtävlingar och tjejfester. Under 2007 års dansande på Koriander minst två kvällar i veckan, festivaler och bröllopsfest. Genom spädbarnstider och inskolningar och flytt.

Och nu handlar typ vartannat inlägg om himla löpning! Alltså jag måste skärpa mig. Igår läste jag en av mina favoriter Denna hagga och kände bara *smileyn som säger GULP*. Alltså jag menar inte att Emma syftade på mig, är förstås inte ensam om detta, men ändå.

Samtidigt tänker jag att mitt förhållningssätt till träningen är ganska ok? Om man nu tänker på hälsostress etc. Jag låtsas visserligen inte att jag tycker att varje löppass är så kul, men jag tror ändå inte att man får intrycket av att min löpning är en del i nån slags bantning eller känns tvångsmässig? Men ok eller inte, det är väl ändå oerhört tråkig läsning. Mitt problem är väl mest att jag aldrig har en agenda för bloggen, jag skriver bara om sånt som jag för tillfället sysslar med eller tänker på. Ibland hundra inlägg om amning, ibland hundra inlägg om tv-serier. Ändå är det så sällan nån som klagar. Tack för det.

I somras träffade jag förresten en jättetrevlig tjej som sa att hon läser bloggen, jag var lite stressad pga vilda barn etc så kände mig oerhört oartig efteråt, frågade inte ens efter hennes namn. Men hej om du fortfarande läser, jag blev jätteglad.

Jaha, hur ska jag knyta ihop det här inlägget nu då, innan det är dags att gå av pendeln? Jag skriver väl bara slut. Det funkade ju på mellanstadiet, i varenda berättelse jag skrev.

SLUT

10 reaktioner till “Ursäkta”

 1. Tycker din blogg är toppen, kanske mycket pga den stora mixen av ämnen. Skriv på om löpningen, det är väl en ”stor” del av ditt liv just nu och du skriver om löpningen så som det är för de flesta. Ingen negativ träningshets utan bara som det faktiskt är. Jag har tagit till mig allt möjligt fråndin blogg recept, klädtips, boktips och inspiration om allt möjligt.

 2. Det är ju mixen som är så härlig! Du bjuder på dig själv, det är högt och lågt och du har humor. Skriv precis som du vill, med eller utan löpning (den peppar iaf mig)! Kram!

 3. Hej! Jag har läst bloggen länge nu. Inte sen 2007, men ändå. Jag gillar att du skriver om allt. När du lade upp inlägget om intervaller hade jag precis funderat på att be dig skriva lite om ditt springande. Jag hör till den som springer lite Grand och tycker att tre km är härligt och sen blir det jobbigt. Blev då impad av att du sprang 12 km på ilska och önskat såå att jag hade lite mer driv! Är väldigt glad för att du kom tillbaka till bloggen efter vårens paus! Kram.

 4. Ååååå, det var verkligen inte riktat mot dig! Men det låter som att du vet det… Antar att det handlar om mitt dåliga samvete, nu när jag inte tränat på länge så blir jag är bara så urtrött på att ständigt bli påmind om att (alla) andra gör det = jag borde. Är så himla många jag följer både på bloggar och insta som plötsligt består av 80% träning och bara 20% annat gött. Såklart är det jättekul för dig att du kommit igång så bra med löpningen, keep up the good work!

 5. Dina ödmjuka jag-kämpar-på-inlägg om löpning är så långt ifrån hälsohets en kan komma! Dessutom hävdar jag att det måste få finnas svängrum att få skriva om det som händer i livet just nu utan att alltid axla ansvaret för alla som läser och deras eventuella bagage = orimlig uppgift. (Inom vissa gränser såklart)

 6. Dina löpinlägg är bara inspirerande och utan klämkäck skryt-aura ☺️.
  Du skriver så bra och massor med igenkänning och inspiration som sagt. Du ger intryck av att vara rolig med mycket självinsikt och ödmjukhet.
  Keep it up gurlfriend ??

 7. Jag hör nog till dem som läst längst 😀 Sen HannamedLennox-tiden. Tog lite paus när det som mest handlade om bebisar och amning men nu är jag tillbaka och läser igen.

  Har absolut inget emot träningsinläggen, tycker du ändå blandar helt okej mellan smått och stort. För mig själv har det dock blivit så att jag bara skriver i hundbloggen numera, bloggen om annat blir hemskt sällan uppdaterad, antagligen för att den bara skulle handla om min egen träning och det är ju inte intressant för nån annan än mig själv. För att skriva om det andra som händer i mitt liv, det vill jag inte göra offentligt..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.