Vansinnig av yoga

Jaha då gav jag yogan ett nytt försök. Jag är ungefär lika vig som en tall men jag antar att det är extremt stela personer, som jag, som behöver yoga mest? Eftersom alla tidigare försök till yoga INKLUSIVE HIMLA GRAVIDYOGA!!!! har innehållit alldeles för avancerade moment för mig, vilket gjort mig på extremt dåligt humör, tyckte jag att Yoga for Inflexible People lät som ett bra val.

Det här som kvinnan på bilden nedanför genomför kanske verkar som en enkel övning för er. Men det är den inte för en tall! Den är oerhört onaturlig, är detta verkligen ens för Inflexible People? Jag är i alla fall glad att inte Martin fotade mig från sin åskådarplats i soffan.

Skärmavbild 2017-01-30 kl. 18.03.27

Jaja, jag hämtade mig så småningom. Går väl vidare med dessa nu då?Skärmavbild 2017-02-02 kl. 20.48.08

8 reaktioner till “Vansinnig av yoga”

 1. Ja herregud! Yoga vill jag helst göra i en garderob. Skulle inte ens bli trångt pga så stel.
  Fina träningsbyxor på bilden. Lite giraff?

 2. Jag har alltid älskat yoga för att jag är så jävla vig. På min mammagympa (som hålls av en naprapat) sa ledaren att hon förstod att jag gillade yoga, så överrörlig som jag var. Sen sa hon att det inte alls var bra för min kropp. Så jävla besviken nu, vill gå tillbaka och vara mallig över att vara vig.

 3. Var glad för att du är stel! Jag hade gjort vad som helst för det om jag kunnat. Att vara överrörlig är ett helvete. Jag dras med ständig värk i ryggen och kan knappt gå en promenad utan att få lida för det i veckor. Att vara vig när man är ung och atletisk är en helt annan sak än när man är 35+ och fött två barn. Mvh från en som har 9/9 på Beighton-skalan

 4. Mina knän LÅTER när jag böjer dem ;___;

  Dock gillar jag att göra hemma, har du provat Yoga With Adriene? Hon är mkt snäll och alltid typ ”Du behöver inte göra avancerat alls! Gör bara vad som känns okej” och det finns stress för depression/stress (mycket skönt att rotera handleder, nacke, vrister t.ex)/huvudvärk/när man ätit för mycket (haha) etc. Så det är inte galet.

  That said vågar jag inte gå på ”riktig” yoga, ens på Friskis. Känner mig som Babar…

 5. Men vad bra att du är så stel! Då kommer du utvecklas snabbt. Jag är också väldigt stel och yoga gör mycket för mig.

  Jag gillar yoga with adrianne. Inte säker på stavning. Hon är jättebra. Hon har en yoga som mest är avslappning innan läggdags. Superbra o enkel.

 6. Jag borde åxå yoga men får nervsammanbrott för att det går så långsamt (och för att jag är så stel) så jag går på body balance istället som iaf är lite styrketräning åxå. Och så har jag ett tiominuters stretchprogram som jag borde köra betydligt oftare än jag gör.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.