Little Jinder på turné

Nu har den begåvade Agnes-Lo Åkerlind gjort en ny serie. Kolla på SVT Play.

jinder jinder2

Ur GP:

Till skillnad från de andra serierna handlar inte ”Krunegård och Jinder på turné” om ett nära kompispar. Faktum är att idén till programmet föddes ur en konflikt.

– När jag pratade med Josefin (Little Jinder) om att hon skulle ut på turné med honom och hon uttryckte, milt sagt, skepsis kring det hela så kände vi att det skulle bli kul att filma, säger Agnes-Lo Åkerlind.

”Jävla tönt”

Det visade sig att de kyliga känslorna var besvarade. I seriens första avsnitt berättar han om hur hon en gång hade använt honom som exempel på ointressant musik i en intervju.

– Det var inget jätteallvarligt, men jag är lättstött så jag tänkte ”vad är det här för jävla tönt”, säger han i programmet.

11 reaktioner till “Little Jinder på turné”

 1. Så sjukt: eftertexterna till andra avsnittet rullar nu och jag tänkte: ”jag ska kolla Hannas blogg och sen måste jag kolla om den där serien är på riktigt!”

  Så dålig stil av dem efter hennes spelning här i stan! Men spännande att se fortsättningen!

 2. Hoppas detta kan bli ett forum att diskutera turnén på!!! Angående Linas kommentar, ja trist att de inte peppade henne MEN samtidigt så har hon varit ganska dryg och emellanåt väldigt barnslig. Kanske inte så konstigt att de inte är så sugna på att engagera sig i henne? Jag gillar verkligen att hon inte är så imponerad av manliga musiker och står för det men tycker samtidigt inte att hon verkar vara särskilt trevlig eller intressant person. Jag gillar girlpower men gillar ännu mer vettiga och ödmjuka människor.

 3. Angående Jinder. Man kan vara osäker och fortfarande snäll/respektfull. Det irriterar mig när folk använder sin osäkerhet (som jag tolkar att hon gör) till att förminska eller vara allmänt dryg.

  Tråkigt att hon snackar så osympatiskt.

  Sen är det givetvis lustigt att Krunegårds-bandet inte stöttar efter hennes spelning som gått kasst.

  Är lite osäker på om jag gillar klippningen av serien. Känns som att de verkligen arbetar för att lyfta fram två motsatser. Jinder står mest för det snacket. Så jag förstår att de går på den linjen.

  Ska bli intressant att se!

 4. Håller verkligen med dig Anna! Svårt att veta med klippningen samtidigt som Agnes Lo Åkerlind verkar vettig och medveten om hur hon framställer folk! Kanske kommer en twist?

  På ett sätt ja, trist att han inte stöttar Jinder men å andra sidan klagar hon ju ganska mkt på det mesta och har sagt skeptiska grejer om honom. Jag skulle nog själv haft svårt att helhjärtat gått in för att peppa en sådan person. Känns liksom lite tröttsamt när hon klagar på att folk är där enbart för Krunegårds skull. Om jag utgår från mig själv har jag aldrig gått på en konsert för att se förbandet. Jag är ju där för huvudakten och så är det väl relativt ofta?

 5. Gud va kul med diskussion kring serien! 🙂 ja, jag tycker oxå att Jinder va lite väl dryg men så tänker jag att det nog kan ha varit så att hon fattade att serien gjordes för att hon kritiserat en kille hon ska turnera med så hon kanske kände att nu måste jag köra på det spåret…? Eller vad vet jag? Inte mycket men jag tänker fortsätta titta och jag sätter mina pensionspengar på att de sitter i slutet, sjunger tillsammans och efteråt hör man en av dem säga: ”jag har verkligen fått en vän för livet!” Kom ihåg vart ni hörde det först!

  1. Nu har jag äntligen hunnit kolla och jag älskar att hon är sådär. Alltså det känns så härligt att förbandet inte har ”respekt” för huvudakten så att säga, hon är jätterolig ju. Pratar rent underhållningsperspektiv nu alltså.

   1. Fast det är ju verkligen inte bara det att hon inte har ”respekt” för huvudakten utan hennes halvkassa attityd verkar ju riktas mot det mesta (som flera av de andra ovan redan har anmärkt). Gissningsvis kommer hon ha en annan inställning i slutet av serien, vore rätt trist annars om man tvingades se massor av andra klipp med erbarmeligt mellansnack. Enda gången hitills jag tyckt att man blev lite engagerad som tittare var när hon pratade om sin första kontakt med elektronisk musik.

 6. Jag har umgåtts med flickan i fråga litegrann för några år sedan pga pojkvänner som kände varann. Och åtminstone då var hon inte någon jag alls ville lära känna närmare. Snarare hålla mig på behörigt avstånd ifrån. Så, en viss avighet finns kanske i hennes personlighet. Sen vet jag ingenting om hur hon har utvecklats. Eller hur hon upplevs om man känner henne på riktigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.