Netflix jag älskar er!

Ok, jag är med i Netflix StreamTeam, vilket betyder att jag får mail med nyheter och ibland härliga saker, som häromdagen en powerbank och en handduk. Men jag tycker ändå att jag är ganska objektiv i min kärlek. För nu har jag nämligen börjat se Gilmore Girls från början. Sånt oerhört mys!!!! 

Jag och Martin har nyss sett klart Stranger Things och den var så bra. Lagom läskig, bra casting eller vad man kallar det, när man gillar alla skådisar. 


Nu ser vi Marcella, skriven av Hans Rosenfeldt. Den får hittills fem av fem poäng från mig, vi har två avsnitt kvar. 

13 reaktioner till “Netflix jag älskar er!”

  1. Håller med om allt i detta inlägg. Tjejen som spelar Eleven, så jäkla duktig! Och winona, ääälskar winona!
    Ha så kul på wow, kram från mig!

  2. Haha, vi såg klart Stranger Things typ förra veckan och sedan två veckor tillbaka plöjer jag Gilmore Girls som jag aldrig sett tidigare. Är nu inne på säsong 3 och älskar’t! Så hög igenkänningsfaktor för mig på detta inlägget 🙂 Ha en underbar helg här i regniga Gbg! Kram!

  3. PS: Har nog aldrig sagt det men tycker du verkar vara så himla rolig & härlig person! Hade jag inte haft fullt upp med mina 3 barn hade jag tagit bussen intill stan för att säga hej 🙂

  4. Vi ser också Marcella. Sjukt obehagligt och spännande. Jag går omkring till vardags och försöker förstå hur det kan ha blivit såhär och hur allt kommer lösas upp. Och innan vi ska se ett avsnitt så blir jag alltid så laddad. Vi har nog 4 avsnitt kvar.

  5. Jag tittar också på Gilmore Girls igen. Min man är lite irriterad på mig. Har fixat netflix i mobilen så varje sekund jag kan så kollar jag ?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.