Saker jag älskar 

1. När nån tycker att jag är rolig. Ofta känner jag mig så tråkig och liksom allvarlig, diskussionsbenägen eller stressad med surmunnen™ av nån anledning. Så när nån skrattar åt ett dåligt skämt eller tycker att jag är rolig i bloggen blir jag så pass glad. 

2. När nån skickar sms som detta jag fick igår: ”En i Olika Personer är/var ihop med Little Jinder? ? De är hos Parneviks på TV3 nu”. Sånt spekulativt om gemensamma intressepersoner alltså. Om jag kollar på Parneviks idag? Jajemen! Hallå, det är jättegulligt tydligen. Grinade nästan på bussen redan efter ca fyra minuter.  

 
Här gråter alltså hela familjen eftersom de lämnat av de äldsta två (av fyra) barnen som ska börja plugga på annan ort. 

18 reaktioner till “Saker jag älskar ”

 1. Alltså, dom flesta gånger du skriver något ”kul” måste jag gå tillbaka en-två och oftast tre- gånger för att läsa texten och försöka förstå vad det är som du upplever som ”kul”. Och inte ens när jag förstår din tanke om varför kan jag se något roligt över huvud taget.

  Jag tycker verkligen att du känns som en så himla PK-människa som är allvarlig, tråkig och okul. Sedan hänger det ju inte på hur kul man är i livet, med det menat att tag tycker du verkar klipsk och varmhjärtad (bland annat!) men rolig? Nej, men aldrig!

  1. Jag som känner Hanna väldigt väl kan intyga att hon verkligen inte är ”allvarlig, tråkig och okul”. Klipsk och varmhjärtad, bland mycket annat, stämmer verkligen precis. ”Men rolig?”
   Ja, typ alltid!

  2. Det där var ju en väldigt otrevlig kommentar. Att överhuvudtaget behöva markera att du inte tycker att någon är rolig känns onödigt och sättet du formulerar det på låter elakt.

 2. Alltså jag känner inte Hanna alls förutom det lilla jag ser på den här bloggen men jag tycker att hon både är rolig och verkar vara en väldigt snäll och omtänksam och smart person. Nästan som en bra storasyster fast i bloggform då.
  Jag tänker att humor och roligheter är en smaksak och svåra att förmedla och uppfatta enbart genom text.

 3. NÄ NU! Vad i helvete. Kan folk inte bara vara snälla? Om någon nu inte tycker att du verkar rolig, varför då skriva det? Jag förstår verkligen inte. Och S du får gärna förklara varför du tvunget behövde skriva det?

  Hanna – JAG tycker att du är svinrolig, kanske har vi samma humor, kanske inte, det skiter jag i. DU ÄR KUL!

 4. Om man tycker nån är kul beror väl på om man har samma humor tänker jag.. Fast det kan ju oxå bero på att den som läser/hör det skojiga är humorlös? Själv skrattar jag ofta eller ler för mig själv åt det du skriver!!!

 5. Men vafan är det där för jävla kommentar? Så onödig. Tycker du är verkar himla skoj faktiskt. Men mkt igenkänning på att inte tro att man uppfattas som rolig.

  Och älskar Parneviks! Detta fina roliga härliga program. Vill flytta dit.

 6. Jag brukar ofta fnissa för mig själv när jag läser din blogg, nu på senaste:
  Mustache-mannen på perrongen och ditt uteblivna Sats-pass ensam på centralen ☺️
  Du är kul!
  Man kan faktiskt vara både smart och rolig och godhjärtad, du verkar ha en stor dos av allt detta. Så de så!

 7. Jag kommenterar aldrig bloggar men någon gång ska vara den första.
  Tycker du har en bra blogg Hanna och gillar att du skriver om både stort och smått, allvar och glädje. Tycker du verkar härlig, klok och ROLIG!
  Kram

 8. Men VARFÖR har det dykt upp elaka troll i detta kommentarsfält där alla är så kloka. Samma person hade även kommenterat surt på bokklubbsinlägget, såg jag. Läs någon annanstans och lär dig att vara snäll.

 9. Just din humor mitt i vardagsbloggandet är ju det härliga. Jag har tom instagrammat en av dina roliga FB-statusar (minns ej vilken). Är och förblir ett stort fan! ???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.