The Fall

Nu har vi äntligen hunnit se andra säsongen av The Fall (Netflix). Alla (som pallar att se mord/våld/kvinnohat) måste kolla! Stella Gibson (Gillian Anderson) är en sån favoritkaraktär.  

 
Ikväll har vi sett norska Mammon (SVT) och den känns hittills väldigt lovande. 

8 reaktioner till “The Fall”

 1. Jag blir så SABLANS mörkrädd. Skulle efter att ha sett S02E01 igår gå ut och lägga in potatisen i jordkällaren(!) och sen gå och lägga mig själv eftersom min man somnat mitt i läggningen. Gah! Blundade hela vägen till sovrummet.

  1. Jag är mer rädd för övernaturliga saker (jag veeeeet) så The Fall funkar ändå rätt ok, så länge jag inte är ensam hemma. Skulle dock ALDRIG gå till nån jordkällare efteråt, så sjukt modigt!

 2. Men detta med The Fall! Började kolla på den ensam på hotellrum i Östersund igår. Så bra men Hjälp! Kunde inte sova sen och var nära att knacka på hos min kollega vid midnatt (men gjorde’t inte). Innan jag loggade in på Netflix gjorde jag för övrigt en Hanna. Det vill säga duschade, rakade benen, tvättade håret och smorde sedan in mig med favoritbodylotion (lyxigare än nivea denna gång) och kröp upp i en krispig hotellsäng. Ljuvligt! Hade först tänkt skippa duschen, men så lästes ett av dina ”duschblogginlägg” upp för mitt inre och jag kunde inte missa härligheten att få vara helt ren och lukta gott i nytvättade lakan.

  1. Haha, jag såg ditt inlägg på Facebook och ville nästan varna dig, men tänkte att du kanske är modigare än jag.

   Åh, vilken skön kväll. *drömmer mig bort*

   kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.