13 reaktioner till “Transparent”

 1. Konstigt, tycker du att detta är ett bevis för att hen haft en inneboende flicka hela livet? Men du skriver ofta om att saker och ting inte per automatik är manliga/kvinnliga? Mao, en pojke behöver inte vara transperson för att han drömt om hästar i barndomen, och i detta fall, betyder ju inte det här att han kuvat sin sexualitet i alla år? Does not make sense.

 2. haha, oj, sorry.

  jag blandade ihop personer och läste nog lite slarvigt, trodde att det var dottern som postat något hennes pappa skrivit som barn. Jag har nog inte så bra på Kardashians-klanen, men ursäkta korkad kommentar 🙂

   1. Ah, jag tolkade det som att det gällde i den intervjun, ”for the purpose of the interwiev”. Kanske är en tolkningsfråga hur länge det gäller då.

 3. Verkar inte kunna posta länkar här via mobilen 🙁 hittade en text i Washington Post där det stod att intervjun är sista gången bruce används, efter det är det hon.

  1. Aha! Jag vill absolut respektera Jenners önskan, men så länge familjen också verkar skriva han? Jag avvaktar väl och ser.

   Tack i alla fall för att du kommenterade, det är viktigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.