48 h familj, fest och fix

Jag och Martin hade en så himla fin kväll i fredags. Vi var som sagt på festivalen och hängde med vänner, som hade fixat bra platser med lastpallar att sitta på. Det var under ett träd som skyddade mot regnet och med bra sikt mot scenen.

Efter kvällens sista konsert tog vi ett glas på Clarion innan vi tog tunnelbanan hem. Barnens farmor och farfar var barnvakt och det kändes schysst att komma hem i rimlig tid.

Lördag

Jag gick upp med Arve när han vaknade, men somnade tydligen om i soffan och märkte inte ens när svärföräldrarna gick upp, bryggde kaffe och åt frukost i samma rum.

Senare åt vi lunch på vad som var Sveriges första hamburgerbar (i Vega) innan de åkte hem till Värmland igen. Sen sov jag middag i ett par timmar.

På eftermiddagen var Juni med en kompis och jag, Martin och Arve åkte till Tyresta Nationalpark och gick i skogen. Det doftade så gott där.

Martin lagade grilled cheese med surkål till middag och när barnen somnat kollade vi på Ozark. Vid 23-tiden bytte jag om och åkte till Nobelberget. Såg Amwin, Lorentz och Joy. Drack vin med Rebecka och pratade massor. Kände mig så glad.

Söndag

Kom hem 03:23. Tycker ändå jag såg fräsch ut trots att det var så varmt på Nobelberget? Älskar dock det stället, så trevligt att kunna svalka sig på gården, köpa mat av nån foodtruck osv. Plus att vakterna varit ett under av service och effektivitet varje gång jag varit där.

#nofilter (och nyckeln redo som alltid när man kommer hem på natten)

Martin gick upp med barnen men jag kunde ändå inte sova längre än till 9-tiden. Kände mig relativt pigg.

M drog igång ett projekt vi skjutit på ett tag, nämligen att rensa bort böcker ur bokhyllan samt ta ur alla böcker, torka ur hyllplanen och möblera om. Hjälp vad vi slet med detta idag. Medan solen gassade utomhus. Nu ska fyra stora pappkassar lämnas in till second hand och det blev otroligt stor skillnad i hyllorna.

När vi var klara gick vi till närmsta större lekpark och där var kompisar till Juni och Arve så vi blev kvar en stund. Sen gick vi till centrum och handlade innan vi gick hemåt.

Martin lagade middag och gjorde äpple- och ingefärajuice i råsaftcentrifugen, medan jag och barnen bakade Brummas hallonkaka ur Bamses kokbok. Sen gjorde jag en köttfärspaj till veckans matlådor och så röjde vi det sista i hemmet.

Så mysigt med en maxad helg, särskilt som Martin varit på jobb några helger innan denna. Jag orkade inte ens ett helt avsnitt Ozark när barnen somnat och nu ska jag sova en hel lång natt. Bara lägga nån läkande ansiktsmask först. Godnatt!

En kommentar till “48 h familj, fest och fix”

  1. Men åh! Har helt missat att andra säsongen av Ozark satt igång. Tack!
    Snart klar med Gomorra, så härligt att ha något efter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.