Hej hej hallå dagboken

Här kommer lite tips för hur man snyggar till det i kökslådorna. Köp samma märke av allt. Till exempel ICA har bakplåtspapper, aluminiumfolie och plastfolie i matchande förpackningar. Riktigt snyggt och prydligt!

SKOJA!

Här kommer ett tips för hur man kan få sina barn att äta mer frukt och grönt. Gör en smoothie!

Närå jag vet inte vad det är med mig.

Arve var megasjuk hela helgen, och båda barnen har varit hemma måndag-onsdag. I måndags var jag ju på resa så jag vabbade i tisdags och Martin igår.

Imorgon åker vi till Kungsberget över helgen, det blir mysigt. Jag och Caroline har seriöst gjort en packlista i Google docs. Vill ni att jag lägger upp packningstips för en skidresa i stuga? I så fall kommer det ett spännande inlägg på temat imorgon. Med lista. Salt, peppar, toapapper etc.

Annars var jag nyss sentimental och tänkte på min andra och sista förlossning. Blir så rörd över att jag fött barn, två gånger. Snart är det fyra år sen.

Tog den här selfien det första jag gjorde när det var klart. Kände mig oövervinnerlig.

Nu är det väl bäst att jag sover verkar det som.

9 reaktioner till “Hej hej hallå dagboken”

 1. Men vaddååå jag gör alltid packlista i docs? Och hann tänka att det där med förpackningarna var ju fiffigt förutom att vi inte använder så mycket sånt. Gör smoothie till Alva varje dag! Haha.

  1. Haha jag brukar göra såna listor i anteckningar så detta var en ny nivå av smarthet.

   Det där om förpackningarna var en seriöst tanke men jag kan ju inte tipsa om det. Eller smoothies!

 2. Jag vill otroligt gärna ha packlisteinlägget!!!! Särskilt kläder undrar jag över. Seriöst – jag vet inte vad man har på sig i fjällen. Vill förresten veta allt annat jag ska packa också!!!!

 3. Åh ja, vill så gärna ha packlista och tips!

  Vi åker iväg på skidresa om en vecka. Nästa vecka är jag borta med jobbet mån-tors och detta stressar mig något OTROLIGT. Jag har nämligen satt press på mig själv att vi ska ha med ganska mycket färdiglagad mat för att inte behöva laga mat i ett kök där inte allt finns + ha mer tid för barn och vänner. Jag har även inhandlat de flesta ingredienserna så svårt att backa nu. En del av mig fattar ju att det inte är värt att slita sönder sig innan resan bara för att man tror semestern ska bli softare då – när det faktisk är otroligt stressande nu.

  Dessutom saknar 3,5-åringen underställ och vill bara ha klänning. Funderar på ullklänning från PoP men finns inga roliga mönster/färger.

  Skidåkning i vår familj är lite mer min grej eftersom min man inte har nån vana av att åka på skidresa som barn, så han är tyvärr mer happy-go-lucky och även om han ville fixa grejer så känner jag att jag inte kan lägga över alla mina planerade grejer på honom när han är hemma med barnen (4st) när jag är borta i veckan. Klassiskt kvinnligt planerande och klassisk kvinnofälla…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.