Blixten

Idag har jag jobbat hemifrån i ett anfall av ”måste få koll på kampanjen och få texter ur händerna”. Det funkade fint. Sen åkte jag till stan för en trevlig jobbgrej på Kungsholmen. Vi har en tidning som går ut till givarna och nu har redaktören Eva och ett gäng gjort om den, det firades med alkoholfritt bubbel. 

Oj jag råkade ha på blixten. Riktigt stark bild. 


Vad fint det är på Kungsholmen tänkte jag på. Men nu sitter jag på 54:an mot Humlegården för att gå på den där vernissagen. Sen ska vi gå till Tyge&Sessil och dricka vin. 

Orelaterad info:

Häromdagen fick jag ett prov på en ny läppgrej från Clinique och den testade jag idag. 

Pop Lip Colour and Primer har en lyxig, men ändå en lätt formula som ger en fyllig färg.” 

Jag har ofta så fula läppar, har provat alla balsam men inget funkar jättebra mot de där torra flarnen. Men den här produkten gav oväntat mycket färg och mjukade samtidigt upp. Jag fick såklart inte välja färg, den följde med i en annan beställning. Men den här kändes bra? Plum. Skulle gärna prova en rödare nyans också. Såklart ej spons. 

Håller min chablis i famnen som den sista droppen vatten? 

4 reaktioner till “Blixten”

  1. Om du testat allt har du testat även Carmex? Det löste mina läppars problem på typ en vecka, de sprack i mungiporna innan det. Och inte blir man så beroende av det heller, brukar sätta på efter tandborstning morgon och kväll men behöver knappt under dagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.