Dagens fulhet

Har ni fuldagar? Alltså dagar när man känner sig extra ful? Det kan hänga samman med pms har jag hört. Kanske att det är så även för mig. 

Idag hade jag inget att ha på mig. Tänkte ut ett par alternativ när jag duschade men plaggen passade liksom inte ihop. Och det är inte som om jag bryr mig jättemycket om hur jag ser ut på jobbet, vill mest känna mig ok. Jaja, det slutade med den här gamla blusen och nya skor som jag tydligen får skavsår av. Gick förbi ett apotek och köpte compeed. 

Är så pass glittrig om fötterna. Men tänker att de får vara ett roligare alternativ till birkenstock + älskar ju platå. 

8 reaktioner till “Dagens fulhet”

 1. Alltid fuldag under pms! Som om livet inte vore nog jobbigt då. Undrar hur min kille kan vara ihop m mig samtidigt som jag vill göra slut m honom pga blir tokig på honom och/eller kastas i i känslor av att livet är meningslöst plus tycker SÅ synd om mig själv. KUL!

 2. Fuldagen syns åtminstone inte utåt, du ser ju ut smashing ut från det här hållet.
  Hatar annars fuldagar, när en får på sig fulkläder och för att inte tala om hur håret ofta är fult.

 3. Oh ja, alltid veckan innan mens alltså en fjärdedel av mitt liv. De där fuldagarna alltså… Man får ha en arsenal av förlåtande, omkramande och mjuka kläder.

  xx

 4. Oj vad fina skor!! Vart från?
  Just nu har jag fan konstanta fuldagar. Amnings-hår (kala fläckar vid tinningarna), alltid för lång lugg pga aldrig tid att gå till frisör när man är mammaledig, ovårdade naglar etc etc.
  Skulle behöva läggas in på spa.
  Och den där garderoben man har nu. Nästan tillbaka till kroppsformen innan graviditet men inte riktigt så det mesta sitter lite konstigt.

  Du ser ju superfräsch ut! Grattis om detta är din fuldag säger jag bara.

 5. det konstiga är att ju mer man rensar garderoben, desto mer har man att ha på sig. det är så märkligt.

 6. Ja gud ja. Dessa fuldagar under pms. Jag har en sån idag och såklart sammanföll den på samma dag för en jobb intervju. Fy fan för det. Hoppas på en bättre dag imorgon.
  För vad det är värt så tycker jag att du ser vacker ut även under/på fuldagar.

 7. Ja VART är skorna ifrån?! Så fina!

  Fuldagarna duggar tätt just nu, kan bero på ledig med barn och prioriterar smink och tvättat hår ungefär 1 gång i veckan.

  Minns att jag i högstadiet hörde en tes om (eller om det va bevisat?) att hår och hud är extra snajsigt vid ägglossning för att man ska locka männen som då ska göra en gravid och säkra artens överlevnad. Och sen vid mens så förfaller man för att mannen inte ska ha lust att fortplanta sig eftersom man ändå inte kan bli preggo då och såklart oxå blöder mer eller mindre ymnigt. Minns det där så väl. Dock att det där har bytt plats på mig så jag antar att jag är menad att bara ha två kids,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.